Marketing Report
Thomas Cordes volgt Karin van Geelen op bij Clarity nieuws

Thomas Cordes volgt Karin van Geelen op bij Clarity

Clarity, een wereldwijd geïntegreerd communicatiebureau dat onlangs door PRWeek werd uitgeroepen tot Best International Agency, kondigt Thomas Cordes aan als Managing Director van het Benelux-team. Karin van Geelen treedt terug na 17 jaar bureaumanagement.

Thomas is per 1 november bij Clarity gestart als Managing Director en maakt deel uit van het Europese leadership team. Hij rapporteert aan de President EMEA van Clarity, Rachel Gilley.

Onder leiding van Yellow-oprichter Karin van Geelen transformeerde Yellow Communications in Clarity Amsterdam, het eerste Clarity-kantoor op het Europese vasteland. Zij leidde Yellow 15 jaar en bouwde het uit tot een vooraanstaand, onafhankelijk technologiebureau in de Benelux.

Karin van Geelen: "Terugkijkend op het afgelopen jaar is het een geweldige reis geweest met ons inspirerende team. De overgang van Yellow naar Clarity verliep soepel en we hebben ons klantenbestand en dienstenaanbod zien groeien sinds we zijn toegetreden tot deze wereldwijde organisatie. Het voelt natuurlijk vreemd om het team en onze geweldige klanten en partners te verlaten, maar tegelijkertijd kijk ik ernaar uit om tijd door te brengen met mijn gezin en mogelijkheden te verkennen als life planner en business coach. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in om het stokje over te dragen aan Thomas, die mijn passie voor het vak, de samenwerking met onze klanten en partners en het mentorschap van het team deelt. Ik weet dat het team dat ik heb opgebouwd in goede handen is."

Thomas Cordes: "Ik ben zeer verheugd dat ik Clarity Benelux door haar volgende fase mag leiden en ik ben enthousiast over de kansen die voor me liggen. Ik wil Karin bedanken voor haar leiderschap in de afgelopen jaren en voor het vertrouwen dat het global leadership team in mij heeft gesteld. "

www.clarity.pr

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.