Marketing Report
Topbloemen.nl werkt samen met Van Diemen PR

Topbloemen.nl werkt samen met Van Diemen PR

Topbloemen.nl versterkt haar positionering middels het genereren van free publicity. Hiervoor zoekt zij de samenwerking op met pr-bureau Van Diemen PR. Door actief in te zetten op free publicity wil zij gezien worden als waardevolle bron van informatie.

Edwin van Arkel, oprichter en directeur bij topbloemen.nl: "Op dit moment zijn wij marktleider op het gebied van online verkoop. Dat word én blijf je niet door onder de radar te blijven. Wij hebben de afgelopen jaren daarom hard gewerkt aan het vergroten van onze naamsbekendheid, onder andere door als vaste bloemensponsor te verschijnen in All You Need Is Love. Ook De felicitatieminuut in het radioprogramma van 100% NL is velen niet onbekend. Met Van Diemen PR willen wij de waardevolle verhalen naar buiten brengen. Wij vertrouwen erop dat deze samenwerking zal bijdragen aan de breinpositie van Topbloemen.nl."

Casper van Diemen, eigenaar bij Van Diemen PR: "Topbloemen.nl is het type klant waarvoor pr-bureaus in de rij staan. Wij zijn dan ook bijzonder vereerd dat wij samen met dit prachtige bedrijf mogen bouwen aan hun positionering. Het is de grootste speler in haar vakgebied met een enorm bereik en een schat aan data. Vanuit die positie heeft Topbloemen.nl een krachtig fundament om trends en ontwikkelingen te signaleren en onderbouwen. De eerste resultaten zijn reeds geboekt en wij kijken uit naar alle successen die we gaan behalen."

www.topbloemen.nl
www.vandiemenpr.nl

 

Klik hier om je aan te melden voor de Marketing Report Nieuwsbrief

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.