Toucan Toco kiest voor ItsaRep

Toucan Toco kiest voor ItsaRep

Toucan Toco heeft ItsaRep gekozen als pr-bureau in Nederland. De activiteiten van ItsaRep richten zich op het opbouwen van de reputatie en naamsbekendheid van Toucan Toco. Naast het beheren van mediarelaties adviseert ItsaRep over content en het inzetten van evenementen op de Nederlandse markt.

Kevin Duchier, pr-manager bij Toucan Toco: "We zochten een proactieve pr-partner met ervaring in de IT-sector die ons kan helpen bij het opbouwen van onze reputatie en mediarelaties. ItsaRep heeft bewezen de juiste kennis en een sterk netwerk in huis te hebben. Daarnaast was er direct een goede klik en past het bureau perfect bij onze informele bedrijfscultuur waar het gezamenlijk behalen van goede resultaten hand in hand gaan met plezier."

Toucan Toco is opgericht in 2014 en telt 60 medewerkers. Toucan Toco's software voor datastorytelling wordt door klanten als JCDecaux, Total en Moët Hennessy gebruikt om data op een gebruiksvriendelijke manier te visualiseren. Het uitbreiden van de activiteiten naar Nederland moet bijdragen aan het doel van het bedrijf om data toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk professionals en niet alleen voor analisten en datascientists.  

Chantal Schepers, Managing Partner bij ItsaRep: "Het is een verfrissend en jong bedrijf met veel ambitie en daadkracht, dat in relatief korte tijd een indrukwekkend klantportfolio heeft opgebouwd. We zijn blij een bijdrage te mogen leveren aan het succes van Toucan Toco op de Nederlandse markt."

www.toucantoco.com
www.itsarep.nl

 

Meld je hier aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.