Marketing Report
Treedom kiest Lewis voor pr en influencermarketing

Treedom kiest Lewis voor pr en influencermarketing

Treedom heeft Lewis gekozen om met pr en influencermarketing de naamsbekendheid in de Benelux te vergroten. Treedom is een webplatform waarmee je op afstand bomen kunt planten en de digitale vooruitgang kunt volgen, terwijl je tegelijkertijd lokale boeren steunt. Het bedrijf is opgericht in het Italiaanse Firenze in 2010 en sinds vorig jaar juli ook online in de Benelux. Treedom heeft Lewis in de arm genomen om onder de aandacht te komen van media, influencers en klanten in de Benelux.

Elodie Brandt, pr-manager Benelux bij Treedom: "Vanaf ons eerste contactmoment was het voor mij meteen duidelijk dat Lewis de visie en waarden van Treedom deelt: dat is essentieel voor een succesvolle samenwerking. Lewis viel op door zijn creatieve aanpak, uitstekende kennis van het medialandschap in de Benelux en zeer goede begrip van ons merk. Ik heb het volste vertrouwen in het team."

Merel Dudok van Heel, Head of Consumer Division Lewis Nederland: "Treedom is, met een sterke focus op maatschappij en milieu, een uitstekende aanvulling op ons huidige klantportfolio. Wij kijken ernaar uit om met Treedom samen te werken en natuurlijk om de eerste resultaten van onze samenwerking te zien. LEWIS gaat met een gemotiveerd en professioneel team vanuit zowel Amsterdam als Brussel aan de slag voor Treedom.”  

www.treedom.net
www.teamlewis.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.