Marketing Report
Usain Bolt bij Bolt Battles van Allianz Direct nieuws

Usain Bolt bij Bolt Battles van Allianz Direct

Ieder kind moet de kans hebben om te sporten en niets zou dat in de weg moeten staan. Daarom organiseert online verzekeraar Allianz Direct op dinsdag 20 september 2022 in Utrecht de Bolt Battles met wereldkampioen Usain Bolt. De verzekeraar wil aandacht vragen en zoveel mogelijk geld ophalen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Usain Bolt is dan wel ode snelste man ter wereld (hij deed 9,58 seconden over de 100 meter!), maar om wereldkampioen te worden heb je meer skills nodig dan snel zijn. Daarom zal hij de deelnemende teams in een snelcursus klaarstomen waarbij naast snelheid ook aandacht is voor andere belangrijke sportieve skills: samenwerken, sociale vaardigheden én slim zijn.

Sport voor alle kinderen

Diverse bekende Nederlanders zullen die dag aanwezig zijn om aandacht te vragen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat is hard nodig, want in Nederland groeien gemiddeld 2 à 3 kinderen per klas op in een gezin met geldzorgen. Zij kunnen niet op voetbal, streetdance, judo, zwemles of muziekles. Deze kinderen en jongeren sporten en spelen vaak alleen. Het Jeugdfonds betaalt de contributie of het lesgeld voor deze kinderen en jongeren.

Ron Adams, Head of Marketing & Sales bij Allianz Direct: “Sport en spel inspireert en verenigt mensen. Daarom is moederbedrijf Allianz een van de veertien wereldwijde partners van de Olympische en Paralympische Spelen. We geloven dat sporten voor iedereen mogelijk zou moeten zijn en met deze bijzondere dag hopen we nog meer mensen te informeren en inspireren.”

www.allianzdirect.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.