Marketing Report
VBAT Amsterdam wordt Superunion

VBAT Amsterdam wordt Superunion

VBAT Amsterdam gaat verder als Superunion. Het brand design-bureau in Amsterdam was al aangesloten bij het internationale netwerk, maar neemt nu ook definitief de naam over.

In Nederland werkt VBAT al jaren samen met klanten als Heineken, Albert Heijn, Etos, GAMMA en Danone. Het bureau is al meer dan 35 jaar de belangrijkste strategische designpartner voor Heineken Company, zowel voor het Heineken-merk als diverse globale en lokale merken wereldwijd. Superunion Amsterdam geldt als center of excellence op het gebied van corporate identity & packaging.

Superunion Amsterdam wordt geleid door Managing Director Angelique de Hont. Wereldwijd werkt Superunion voor tal van inspirerende merken als NASA, Microsoft, Bank of America, Intel, Colgate, Ford en Nestlé.

Angelique de Hont: "De naamsverandering is een logische, volgende stap waarmee we de behoeften van onze klanten nog beter kunnen invullen. Afgelopen jaar heeft meer dan ooit de voordelen duidelijk gemaakt van een internationaal netwerk waarin we met elkaar zijn verbonden en we wereldwijd de beste mensen om de virtuele tafel kunnen krijgen. Voor onze collega’s én klanten is het geweldig toegang te hebben tot de meest inspirerende cases, innovaties en specialismen. En deel uit te maken van het portfolio aan iconische merken."

Jim Prior, Global CEO van Superunion: “We werken bij Superunion voor bedrijven die de wereld willen veranderen, die ideeën willen omzetten in impact en merken bouwen die een doorbraak willen creëren. Dat noemen wij de creatieve revolutie, daar willen we aan bijdragen. Amsterdam is een van de meest creatieve hotspots ter wereld en de plek waar tal van grote merken zijn gevestigd. Wij willen al die bedrijven toegang bieden tot de hoogwaardige strategische en creatieve kennis van ons Superunion-netwerk om zo sterke merken te bouwen en groei te stimuleren."

www.superunion.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.