VELUX Groep kiest voor Carat

VELUX Groep kiest voor Carat

Na een pitchtraject heeft de VELUX Groep gekozen voor mediabureau Carat dat onderdeel is van Dentsu Aegis Network. Het gaat om een internationale samenwerking in 26 verschillende landen. Carat is verantwoordelijk voor mediastrategie, -planning & buying van zowel digitale als non-digitale media. VELUX is voornamelijk bekend vanwege slimme daglichtoplossingen.
 
Els Wijnstekers
, Managing Director Carat Nederland: "We kijken erg uit naar de samenwerking met VELUX Nederland, omdat we elkaar vinden in de fundamenten van een goede samenwerking; open communicatie, toewijding, gelijkwaardigheid en elkaar uitdagen om de beste resultaten te behalen en deze te vieren. We zijn er trots op dat VELUX voor ons heeft gekozen vanwege onze kennis van de markt omdat we verder kijken dan media KPIs door de focus te leggen op de realisatie van de business doelstellingen. Het hebben van dezelfde drijfveren en ambitieniveaus zijn de vertrekpunten voor ons partnership."
 
Het account zal onder leiding van Gillian Ydema, Group Client Director, komen te staan.

Gillian Ydema: We zijn erg enthousiast om aan de slag te gaan met het Nederlandse team van VELUX en gezamenlijk de digitale transformatie verder vorm te gaan geven."

Peter-Jan Melenhorst, Channel Group Manager van VELUX Nederland: "VELUX opereert in bijna alle Europese landen en vanuit een internationale media-aanpak is het een logische stap om met een mediabureau te gaan werken dat net zo internationaal georiënteerd is als wij. Wij kijken ernaar uit onze groeiambities samen met Carat verder in te gaan vullen."

www.carat.com
www.velux.com

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.