VIA: Taskforce e-commerce voortaan retailmedia; Rogier Lammers voorzitter

VIA: Taskforce e-commerce voortaan retailmedia; Rogier Lammers voorzitter

VIA Nederland, de branchevereniging van onder meer  reclame, media- en communicatiebureaus, heeft de naam van de taskforce e-commerce gewijzigd in retail media.

Justin Sandee (inmiddels benoemd tot Director Commercial Development bij Bol.com) heeft daarbij de voorzittershamer van de taskforce overgedragen aan Rogier Lammers. Rogier Lammers is Vice-President Sales Central Europe & Retail Media van het creative en adtechbedrijf Cavai

Rogier Lammers: “Met de taskforce willen we VIA-leden werkzaam of geïnteresseerd in retail media, op de hoogte houden van trends en ontwikkelingen. Dit gaan we onder andere doen met bewezen deliverables, zoals de Journal Club en ‘hands-on’-artikelen of -blogs van de specialisten uit de taskforce. Een nieuwe update van het landschap en het event staan uiteraard ook weer op de planning.”

VIA Nederland heeft een bijgewerkte overzichtskaart vrijgegeven van het Nederlandse e-commercelandschap.

Justin Sandee, scheidend voorzitter van VIA e-commerce: “Dat we na twee jaar al hebben besloten om een nieuwe editie uit te brengen, zegt genoeg over hoe snel de markt zich ontwikkelt. Dit handboek is speciaal voor iedereen die niet achter de feiten aan wil lopen, het is bedoeld om marketing- en communicatieprofessionals te helpen om de trends in e-commerce om te zetten in concrete kansen. Ik ben er trots op dat ik als voorzitter de markt hierbij heb mogen ondersteunen. Nu Rogier Lammers het overneemt, verwacht ik dat de taskforce de markt nog meer ondersteuning en verfrissende inzichten zal bieden.” 

De overzichtskaart is hier te downloaden.

www.vianederland.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.