[Vacatures] Alfred zoekt een Account Director

[Vacatures] Alfred zoekt een Account Director

Alfred  is per direct op zoek naar een:

Account Director

Wij zijn Alfred. Het grootste kleine reclamebureau van Nederland. En we zijn op zoek naar een dijk van een Account Director. Iemand die aan het roer staat van een sterk accountteam en pro-actief meedenkt met en voor onze opdrachtgevers. Zo eentje van de grote lijnen en een goed resultaat. Ervaring in de retail is zeker een pré.

Meer in detail

Je hebt een aantal jaren ervaring in de reclamebranche en weet wat het is om verantwoordelijkheid te pakken. Je bouwt aan een langdurige, renderende en effectieve relatie met je opdrachtgever en om deze relatie te onderhouden stuur je een accountteam vol vertrouwen aan. Zij pakken de dagelijkse gang van zaken op, jij overziet the bigger picture. Maar wanneer het erop aankomt sta jij natuurlijk ook met je beide voeten in de klei.

De aard van de opdrachtgever(s) is voornamelijk retail, dus ervaring in die hoek is zeker belangrijk. Verder heb je ervaring in leidinggeven, ben je budgetverantwoordelijk, heb je strategisch inzicht en bewaak je naast de klantrelaties ook de kwaliteit van het werk.

And last but not least, je bloed gaat sneller stromen van reclame. Het is voor jou vanzelfsprekend om op de hoogte te zijn van alle ins and outs met betrekking tot je opdrachtgever en je werk. Maar ook een goede werksfeer is belangrijk. Jouw aanstekelijke persoonlijkheid past dan ook feilloos binnen ons team.

Over Alfred

Bij Alfred maken we met zo’n 50 mensen reclamecampagnes voor grote merken als: Jumbo, Praxis, Amstel, Texels, Affligem, Calvé Pindakaas, Royal Club, Rivella, Allianz Direct, Simpel en SNS bank. Een belangrijk onderdeel van Alfred is Freddy, onze ‘makersclub’, waar we digitaal en activerend werk maken en (online) video produceren voor de klanten van Alfred. Ons motto is: Alfred houdt van Reclame. En dat zie je ook terug in onze cultuur: bij Alfred werken mensen die houden van reclame en die reclame maken waar mensen van houden.

Herken jij je in dit profiel en heb je zin in een (nieuwe) uitdaging? Stuur je CV naar vacatures@alfred.nl en hopelijk ontmoeten we elkaar snel.

www.alfred.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.