Marketing Report
[Vacatures] Blauw Gras zoekt een Project Manager vacatures

[Vacatures] Blauw Gras zoekt een Project Manager

Blauw Gras is per direct op zoek naar een:

Project Manager

Hé, jij daar! Ben je lekker aan het scrollen op zoek naar een toffe nieuwe job? Geef je duim dan even rust. Dit zou ‘m namelijk wel eens kunnen zijn! Bij Blauw Gras worden we, net als jij, mega-enthousiast van TikTok, Snap, Insta, YouTube en zelfs Facebook. Voor deze functie zoeken we een uitblinker in plannen en regelen. Een Pietje Precies die netjes is tot ver achter de komma met een proactieve mindset. Ben jij dat? Lees dan gauw verder!

Wat ga je doen?

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor het inhoudelijk aansturen van projecten. Je coördineert verschillende projecten tegelijkertijd van begin tot eind, en zorgt dat deze binnen de deadline en het budget worden opgeleverd. Denk hierbij aan briefings, presentaties, realisatie en executie. Bij grote(re) projecten ondersteun je Account tijdens de strategie- & conceptfase en ben je de lead in de executie- & productiefase. Bij kleine(re) projecten kun je van begin tot eind in de lead zijn.

Vanuit de projecten ben je sparringpartner en eerste aanspreekpunt van de klant. Met jouw social savy mindset signaleer je waar de klant behoefte aan heeft, en je weet dit te vertalen naar een actieplan. Je zet vervolgens intern de lijnen uit. Je brieft de Creatieven, je overlegt met de Strateeg en houdt de Account in de loop. Kortom: jij zorgt dat die toffe content of campagne er ook daadwerkelijk komt.

Wat zoeken wij?

Als Project Manager bij Blauw Gras heb je affiniteit met social media. Je wordt enthousiast van de nieuwste ontwikkelingen en trends, en weet ook jouw collega's en klanten hierop te inspireren. Verder is het natuurlijk ook lekker als je energie krijgt van projectmanagement an sich. Jij hebt je zaakjes op orde en weet wat er nodig is om een project succesvol te laten zijn! Als aanpakker met een analytisch vermogen weet jij de puzzel te leggen. Qua ervaring zoeken we iemand met 1-3 jaar bureau-ervaring.

Wat we bieden

Blauw Gras is gevestigd binnen Club Ace in Amsterdam. Een toffe werkomgeving met een schitterend uitzicht op de Houthavens, en fantastische lunch en koffie. We zijn een gezellig, enthousiast en ambitieus team in een informele sfeer. Er is ruimte voor groei, ontwikkeling, initiatief en pro-activiteit. Mensen met skills kunnen snel impact maken. Op kantoor staat de muziek altijd aan, dus je hebt absoluut inspraak op onze spotify-lijst. We bieden o.a. remote werken, thuiswerken, een pensioenregeling, 27 vakantiedagen en aanvullend geboorteverlof aan. 

Over Blauw Gras

Blauw Gras is an Ace agency. Meet the family: This is Ace. Wij zijn Blauw Gras. Al ruim 10 jaar laten wij merken groeien met de power van social. Wij geloven dat een social mindset dé brandstof is voor merken van de toekomst. Waarom? Omdat dit de merken zijn die een lange termijn positie weten te realiseren in een wereld die steeds vaker draait om kort, korter, kortst. Bij Blauw Gras noemen we dit Social Brands, en het is onze missie om samen met onze opdrachtgevers vandaag én morgen aandacht te winnen in deze snelle en overvolle content-wereld.

Interesse?

Gaat je social hart sneller kloppen van bovenstaande tekst? Solliciteer hier.

www.blauw-gras.com
www.thisisace.nl

 

 

 

 
 
 
 
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.