Marketing Report
[Vacatures] Clear Channel zoekt een Concession Manager vacatures

[Vacatures] Clear Channel zoekt een Concession Manager

Clear Channel is per direct op zoek naar een:

Concession Manager

Clear Channel Nederland is onderdeel van Clear Channel Europe (CCE) en telt 50 enthousiaste en gedreven medewerkers. We beheren ruim 1.600 digitale en 16.000 niet digitale displays door heel Nederland.

‘Creating the future of media’ is onze Europese toekomstvisie. Dit houdt in dat we ‘ons domein’ van buitenreclame de komende jaren willen transformeren met data-gedreven innovaties, in het voordeel van al onze stakeholders. Dus zowel adverteerders, mediabureaus, gemeentes en andere partners.

Wij zijn zowel een ‘Platform for Brands’ als een ‘Platform for Good’. We verwezenlijken de mediadoelstellingen van onze adverteerders, van brand building tot activatie. Tegelijkertijd zijn we meer dan een media owner en vinden we dat we een verantwoordelijkheid hebben om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Bij ons maak je deel uit van een hecht team, is er ruimte voor individuele groei en ontwikkeling en kijken we uit naar jouw frisse en creatieve ideeën. We werken in een gezellig en informeel team, maar zijn ook een toekomstgericht bedrijf dat het verschil wil maken! Creëer je met ons ‘The future of media in Out of Home’?

Over de functie

Ter uitbreiding van ons Development team zijn wij op zoek naar een ambitieuze Concessie Manager. Projectmanagement zit in je bloed, waarbij jij als geen ander weet hoe je een project succesvol van A tot Z moet begeleiden. Jij kijkt er naar uit om nieuw ingewonnen buitenreclame-contracten probleemloos door de uitrolfase heen te leiden, waarna je ook het eerste aanspreekpunt zal worden van deze contractpartner gedurende de looptijd van het contract. Verder ben je verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van andere grote projecten waarbij veel (interne) stakeholders een rol spelen.

Wat ga je doen?

De afdeling Development is altijd in ontwikkeling. In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de relatie en managen van projectwerk binnen de buitenreclame-overeenkomsten die Clear Channel heeft afgesloten met voornamelijk gemeentes. Voor deze rol is het belangrijk om goed overzicht te hebben, prioriteiten te stellen en anderen mee te nemen in jouw planning, zodat de doelstellingen binnen de afgesproken tijd worden behaald. Je coördineert de voortgang, je bent het aanspreekpunt voor de projecten en je weet snel te handelen, bent flexibel en komt met oplossingen. Dat doe je niet alleen, maar samen met een team van 4 collega’s. Je kijkt dus niet alleen met een open en frisse blik naar buiten, maar ook naar binnen. Daarnaast beschik je over een creatieve geest om nieuwe producten/concepten te ontwikkelen om daarmee de marktpositie van Clear Channel te optimaliseren.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan (vooral) uit:

 • Coördinatie van projecten;
 • Relatie- en omgevingsmanagement, vooral gericht op de concessiehouders;
 • Meedenken en adviseren over ontwikkeling en producten/ concepten binnen concessies;
 • Voorbereiden van en deelnemen aan overleggen (van stakeholders).

 

Het development team

Het Development team bestaat uit een Head of Development, 3 Concessie Managers, een Sustainability Manager en een Development Support. Dit team is verantwoordelijk voor de uitbreiding en doorontwikkeling van ons landelijke reclamenetwerk op o.a. bushokjes, plattegrondkasten, digitale billboards en schermen. Hierbij ligt de focus op de inkoop van reclamecontracten bij gemeentes, parkeergarages en scholen en het volledige tenderproces. Dit betreft de procedure waarbij verschillende partijen middels het indienen van een offerte de aanbesteding trachten te winnen om uiteindelijk de opdracht te mogen uitvoeren. Er is een nauwe samenwerking met de afdeling Operations die gaan over het plaatsen en beheer van onze objecten.

Dit verwachten we van jou

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Aanvullende opleiding Projectmanagement is een pré
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en de Engelse spreekvaardigheid is ook van belang
 • Je bent resultaatgericht, communiceert makkelijk en neemt het initiatief als het nodig is
 • Je denkt in oplossingen en mogelijkheden (inventiviteit en creativiteit)
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Commercieel inzicht mag ook niet ontbreken

 

What's in it for you?

Wij geloven erin dat mensen alles kunnen bereiken wanneer ze van plezier hebben in hun werk. Daarom bieden wij een werkplek waar groei, succes en plezier hand in hand gaan. Wat je kunt verwachten?

 • Natuurlijk een goed salaris, een laptop en een telefoon
 • 28 vakantiedagen per jaar (bij fulltime) en flexibele werktijden
 • Collega’s die werk én gezelligheid prima kunnen combineren
 • Werken binnen een succesvolle en groeiende internationale organisatie
 • Maandelijkse borrels, goede koffie en fruit voor de dagelijkse vitamientjes op kantoor
 • Een bureau met een top uitzicht
 • Gezamenlijke lunch in de Clear Channel Corner

 

Bring you, shape us

Nu al zin om te beginnen? Stuur dan z.s.m. je CV en motivatie naar Marinke Winters via werken@clearchannel.nl. Wil je meer weten over deze functie? Bel dan even: 085 – 017 00 70. Vragen? Neem direct contact op Bel ons: +31 (0)85 017 00 70 of Mail ons: vragen@clearchannel.nl.

www.clearchannel.nl
www.clearchanneleurope.com

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief