[Vacatures] Clear Channel zoekt een (Digital) Campaign Planner

[Vacatures] Clear Channel zoekt een (Digital) Campaign Planner

Clear Channel is per direct op zoek naar een:

(Digital) Campaign Planner

Clear Channel Nederland is onderdeel van Clear Channel Europe (CCE) en telt 50 enthousiaste en gedreven medewerkers. We beheren ruim 1.600 digitale en 16.000 niet digitale displays door heel Nederland.

‘Creating the future of media’ is onze Europese toekomstvisie. Dit houdt in dat we ‘ons domein’ van buitenreclame de komende jaren willen transformeren met data-gedreven innovaties, in het voordeel van al onze stakeholders. Dus zowel adverteerders, mediabureaus, gemeentes en andere partners.

Wij zijn zowel een ‘Platform for Brands’ als een ‘Platform for Good’. We verwezenlijken de mediadoelstellingen van onze adverteerders, van brand building tot activatie. Tegelijkertijd zijn we meer dan een media owner en vinden we dat we een verantwoordelijkheid hebben om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Bij ons maak je deel uit van een hecht team, is er ruimte voor individuele groei en ontwikkeling en kijken we uit naar jouw frisse en creatieve ideeën. We werken in een gezellig en informeel team, maar zijn ook een toekomstgericht bedrijf dat het verschil wil maken! Creëer je met ons ‘The future of media in Out of Home’?

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een (Digital) Campaign Planner. Een Pietje Precies die het team Campaign Planning komt versterken. Je bent een kei in planning en organisatie die zich niet snel gek laat maken. Een multitasker die feilloos kan schakelen tussen onze verschillende (digitale) producten. Een aanpakker die altijd beter wil dan de vorige keer en nooit genoegen neemt met een zesje.

Wat ga je doen?

Campaign Planning bij Clear Channel is een uitdaging. Hoe zorg je voor de juiste posters en digitale content, op de juiste dag, op de juiste locaties? Dat is waar het in de basis om draait. Het is een puzzel die jij als perfecte planner mag oplossen. Daarna monitor je de uitvoering ervan en zorg je voor optimale uitlevering van digitale campagnes. Gaat er iets niet zoals gepland? Dan stuur je bij. Eén ding staat daarbij altijd voorop: wij willen onze klanten de beste service bieden. Dat geeft soms extra druk op de ketel, maar we hebben de beste software tools en een fantastisch team om je te helpen. Natuurlijk krijg je de ruimte om mee te denken en houd je ervan om de antwoorden te vinden op de vragen die op je afkomen.

Het campaign planning team

Je komt te werken in een leuk en groeiend team met een Head of Campaign Planning en 3 Campaign Planners. Samen met je collega’s ondersteun je de Sales teams, zowel National als Local. Het echte verkoopwerk en klantcontact ligt bij de Sales teams. Jij regelt het praktische proces nadat de deal is gemaakt. Met secuur werken maar zeker ook door je humor en charme zorg je iedere dag weer dat de puzzel klopt en de (digitale) campagnes succesvol uitgevoerd worden.

Dit verwachten we van jou

 • Je hebt een MBO werk- en denkniveau.
 • Je vindt het fijn als je planningen kloppen, dus je werkt gestructureerd en nauwkeurig.
 • Je hebt oog voor detail en controleert graag alles, waardoor onjuistheden jou al snel opvallen.
 • Je laat je niet gek maken, zelfs de beste planning moet soms onverwacht worden aangepast.
 • Je denkt in oplossingen en mogelijkheden.
 • Je bent resultaatgericht, communiceert makkelijk en neemt het initiatief als het nodig is.
 • MS Office ken je op je duimpje en je vindt het leuk om onze eigen tools verder te ontdekken.
 • Je bent nieuwsgierig en betrokken, dus je wilt graag meer weten over ons mooie vak.
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en de Engelse spreekvaardigheid is ook van belang.

 

What's in it for you?

Wij geloven erin dat mensen alles kunnen bereiken wanneer ze van plezier hebben in hun werk. Daarom bieden wij een werkplek waar groei, succes en plezier hand in hand gaan. Wat je kunt verwachten?

 • Natuurlijk een goed salaris, een laptop en een telefoon
 • 28 vakantiedagen per jaar (bij fulltime) en flexibele werktijden
 • Collega’s die werk én gezelligheid prima kunnen combineren
 • Werken binnen een succesvolle en groeiende internationale organisatie
 • Maandelijkse borrels, goede koffie en fruit voor de dagelijkse vitamientjes op kantoor
 • Een bureau met een top uitzicht
 • Gezamenlijke lunch in de Clear Channel Corner

 

Bring you, shape us

Nu al zin om te beginnen? Stuur dan z.s.m. je CV en motivatie naar Marinke Winters via werken@clearchannel.nl. Wil je meer weten over deze functie? Bel dan even: 085 – 017 00 70. Vragen? Neem direct contact op Bel ons: +31 (0)85 017 00 70 of Mail ons: vragen@clearchannel.nl.

www.clearchannel.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.