[Vacatures] DPG Media zoekt een Digital Marketing Consultant Ecommerce

[Vacatures] DPG Media zoekt een Digital Marketing Consultant Ecommerce

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Digital Marketing Consultant Ecommerce

Hoofddorp - Ben jij een gedreven digital marketing consultant met enkele jaren ervaring? Wil jij graag je passie voor digital marketing inzetten voor het grootste mediabedrijf van Nederland? Dan is dit jouw kans om jouw opgedane kennis en ervaring in te gaan zetten in een brede, dynamische en uitdagende rol.

Wie zijn wij

DPG Media's afdeling Commerce is de plek waar alle eCommerce-activiteiten plaatsvinden. Wij zijn verantwoordelijk voor de verkoop van tickets voor grote evenementen, fanshops en webshops van onze eigen merken en nieuwsmerken zoals AD, Het Laatste Nieuws en Nu.nl, en magazinetitels als Libelle en HUMO. We willen Nederland en België informeren, inspireren en activeren met voordeel, thuis en erop uit.

Wat ga je doen?

Als Digital Marketing Manager vertaal jij onze campagnes en activiteiten naar de meest optimale digitale kanalen, zowel paid (SEA, Social & Affiliate) als owned (Email, widgets & display). Je stuurt voornamelijk een bureau aan en bent daarbij de linking pin tussen het bureau en de interne medewerkers van DPG Media. Daarnaast heb je de verantwoordelijkheid en vrijheid om met je budget optimale resultaten te behalen op de manier die jij het meest geschikt acht.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

 • Het doorvertalen van overall doelstellingen naar digitale targets, met duidelijk KPI’s zoals traffic, transacties, omzet en ROAS.
 • Ondersteuning van de totale marketingstrategie en campagnes door inzet van verschillende digitale kanalen.
 • Aansturing van het bureau waarmee we samenwerken.
 • Door het leveren van de juiste inzichten weet je data-gedreven werken binnen de organisatie te stimuleren.
 • Het bewaken van de digitale budgetten en het rendement hiervan.


Wat bieden wij jou?

 • Een salaris passend bij jouw ervaring en de rol, aangevuld met een interessant bonussysteem.
 • 36-urige werkweek.
 • Persoonlijk keuzebudget van 12 procent (waarvan 8 procent vakantiegeld).
 • Deelname aan de winstdelingsregeling.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen, trainingen en certificaten.


Wat maakt jou de ideale kandidaat?

 • Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als Performance Specialist, Online Marketeer of Digital Marketing Specialist.
 • Je bent in staat om een bureau te challengen en snel te zien waar de kansen en bedreigingen liggen.
 • Ruime ervaring met de inzet van en het samenspel tussen de diverse digitale kanalen.
 • Sterke communicatieskills waarmee je de plannen en wensen van campagne managers weet door te vertalen richting kanaalspecialisten.
 • Creatief vermogen om nieuwe advertentiemogelijkheden en strategie

 

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen. We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf

te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan nu!

Heb je direct zin om aan de slag te gaan als Digital Marketing consultant? Solliciteer hier! Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. Heb jij eerst nog vragen? Ik (Jamie, Recruiter) beantwoord die graag via jamie.plug@dpgmedia.nl of bel/app naar 06 15330003.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.