Marketing Report
[Vacatures] DPG Media zoekt een Privacy Manager

[Vacatures] DPG Media zoekt een Privacy Manager

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Privacy Manager

Als Privacy Manager help je je business en IT collega’s bij DPG Media privacy compliant te werken wanneer ze nieuwe initiatieven, producten en platformen in de markt zetten. Met creatief en pragmatisch denkwerk help je DPG Media om haar strategische en commerciële doelstellingen te bereiken binnen het bestaand wetgevend kader!

Wie zijn wij?

Je wordt onderdeel van het Privacy & Data Strategy team, een eerstelijnsteam dat zich elke dag inzet om Privacy by Design te integreren in alle nieuwe apps, sites, systemen en diensten van DPG Media in Nederland én België. Daarnaast ondersteunen we onze Chief Data Officer bij het bepalen van onze data strategie en bouwen we mee aan een privacyveilig Trusted Web waarin het vertrouwen van adverteerders en gebruikers centraal staan.

Wat ga jij doen?

 • Je ondersteunt business en IT teams in het beheren van privacy risico’s: je toetst nieuwe initiatieven aan de Privacy by Design principes en voert zelf volledige Privacy Impact Assessments uit waar nodig.
 • Je draagt mee het belang van privacy uit in de rest van het bedrijf als ambassadeur en helpt business owners de juiste privacy beslissingen te nemen binnen bestaande beleidskaders.
 • Je ondersteunt de Belgische en Nederlandse DPOs in hun interacties met autoriteiten en betrokkenen door op zoek te gaan naar de juiste antwoorden (op vragen, klachten, onderzoeken) binnen de gehele organisatie.
 • Je speelt een belangrijke rol in het vaststellen, rapporteren en helpen oplossen van datalekken.
 • Je helpt mee het privacy programma van DPG Media uit te bouwen door processen te verbeteren en nieuwe policies op te stellen waar relevant.
 • Je houdt de vinger aan de pols op wetgevend vlak en neemt de nieuwste richtlijnen en beslissingen van privacy autoriteiten mee in je dagelijkse activiteiten.

 

Wij bieden

Een uitdagende baan in Amsterdam, Rotterdam of Antwerpen (jij kiest zelf), bij het grootste en meest innovatieve mediabedrijf van de Lage Landen. Je komt terecht in een multidisciplinair team met pragmatisch ingestelde, ervaren collega’s met een uitgesproken passie voor privacy en gegevensbescherming.
Daarnaast krijg je:

 • Salaris passend bij jouw ervaring.Flexibele werkuren- en locatie.
 • 36-urige werkweek.
 • 8 procent vakantiegeld en 4 procent persoonlijk budget.
 • Jaarlijkse winstdeling o.b.v. de prestaties van DPG Media.
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden op het gebied van privacy en data.


Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken

Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services, zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90 procent van de Nederlanders en Vlamingen. We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Wat maakt jou de ideale kandidaat?

 • Je bent een privacy professional die enthousiast wordt van het creëren van een positieve impact op de gebruikservaring van miljoenen Belgen en Nederlanders.
 • Je hebt een gedegen kennis van privacywetgeving - de AVG kent voor jou weinig tot geen geheimen meer.
 • Je hebt ervaring met of een sterke interesse in digitale technologie, Big Data en de risico’s die komen kijken bij het gebruik van AI en machine learning.
 • Je bent een teamplayer die prima werk kan leveren met minimale supervisie, maar je weet ook wanneer je je collega’s en managers kan inschakelen
 • Je zoekt graag naar creatieve oplossingen en werken op het kruispunt tussen wetgeving, techniek en business schrikt je niet af!


Solliciteren, en dan?

Heb je zin om aan de slag te gaan? Solliciteer hier! Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

www.dpgmedia.nl
www.dpgmediagroup.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.