Marketing Report
[Vacatures] Fightclub zoekt een Social Lead vacatures

[Vacatures] Fightclub zoekt een Social Lead

Fightclub is per direct op zoek naar een:

Social Lead

Ben jij een social media strateeg in hart en nieren mét ervaring om een team aan te sturen? Heb jij een bewezen trackrecord in het ontwikkelen en uitbouwen van social media als dienst aan de agency kant? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stap in de ring als Social Lead bij Fightclub.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een social media strateeg met leiderschapskwaliteiten om onze vertical ‘social’ verder te ontwikkelen en uit te bouwen. Jij bent verantwoordelijk, benaderbaar en bovenal een echte social media visionair. Jij vindt het leuk om te inspireren, stuurt op kwaliteit en kunt leidinggeven aan een divers team bestaande uit social creatives, social media marketeers en social media managers. Je bent een doorgewinterde marketeer die al langere tijd werkzaam is in de agency wereld en kunt complexe social media strategieën schrijven, implementeren en bewaken. Hierbij ben je altijd op de hoogte van de laatste trends, platforms en succesvolle campagnes. Ook ben je gewend om aan klantzijde advies te geven op C-level en weet je wat er van je verwacht wordt intern als MT lid.

De functie is tweeledig. Enerzijds besteed je je tijd aan het ontwikkelen van de dienst binnen Fightclub en het begeleiden van een team van circa 8 social media specialisten. Je bent verantwoordelijk voor de business binnen jouw vertical dus je bent bezig met het spotten van commerciële kansen op zowel nieuwe als bestaande klanten. Verder vorm jij als Lead de brug tussen de Social vertical en de overige verticals.

Anderzijds ben je ‘meewerkend voorman’ en draag je verantwoording voor het creëren, implementeren en optimaliseren van (jaar)plannen, contentstrategieën en content kalenders. Je bent tevens inhoudelijk betrokken bij social creatie en kunt creatief werk op kwaliteit beoordelen en naar een volgend niveau tillen. Hierbij leun je op je indrukwekkende trackrecord aan klanten en (prijswinnende) campagnes waarbij je betrokken bent geweest.

In it to win it

Fightclub is een full-service, creatief bureau dat zo resultaatgericht is als een digital agency en een digital agency dat net zulke slimme ideeën kan bedenken als een creatief bureau. Het complete pakket onder letterlijk één dak: van een geïntegreerde online plus offline strategie, tot branding en performance uitrol van campagnes met hoog creatief niveau. Dit doen we al meer dan 30 jaar voor de mooiste A-merken van Nederland… gewoon vanuit ons eigen Breda!

Jij

 • Acteert op HBO/WO niveau;
 • Hebt minimaal 5 jaar ervaring als Social Media Strateeg of vergelijkbare rol bij een agency;
 • Hebt een indrukwekkend trackrecord aan klanten en (prijswinnende) campagnes;
 • Hebt leiderschapservaring en kunt een team aansturen, begeleiden en ontwikkelen;
 • Hebt een bewezen trackrecord in het uitbouwen van social media als dienst binnen een agency;
 • Bent een inspirerende leider en kunt jouw visie over social media duidelijk overbrengen op zowel het interne team als extern naar klanten;
 • Bent communicatief sterk en beheerst het Nederlands en Engels uitstekend zowel in woord als geschrift;
 • Bent al vaker budgetverantwoordelijk geweest op MT-niveau.

 

Wij bieden

 • Leuke (A-)klanten om voor en mee te werken (o.a. DELTA, Just, Mora, Redband, Wasa);
 • Concurrerend salaris plus pensioen, reiskosten en laptop;
 • Veel mogelijkheden voor professionele groei;
 • Samenwerken met in totaal 80 multi-getalenteerde (en gezellige!) collega’s;
 • Een prachtige werklocatie in de oude Oranjeboom Brouwerij, naast Centraal Station Breda;
 • Lekkere en gezonde lunches, wekelijkse borrels, jaarlijkse skireisjes, inspirerende evenementen etc.

 

Ben jij die Social Lead die collega’s én klanten altijd net dat beetje extra biedt? Dan zoeken wij jou! Solliciteer nu en mail jouw CV naar recruitment@fightclub.nl t.a.v. Romi Németh. Solliciteer hier!

www.fightclub.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.