[Vacatures] Global zoekt een Campagne Manager

[Vacatures] Global zoekt een Campagne Manager

Global is per direct op zoek naar een:

Campagne Manager (36-40 uur)

Haal jij energie uit het werken op operationeel niveau en wil je verantwoordelijk worden voor diverse media campagnes? Wil jij een stap zetten richting de mediawereld of wil je je kennis verbreden binnen een leuke media organisatie? Top! Lees dan vooral verder.

Als Campagne Manager ben jij een duizendpoot binnen onze organisatie voor verschillende afdelingen. Jij bent samen met de Accountmanager verantwoordelijk voor campagnes die bij Global worden ingekocht en dat deze van a tot z goed zijn ingeregeld. Je schakelt dagelijks met onze klanten en mediabureaus en onderhoud op deze manier een goede relatie met hen. Je vindt het leuk om kansen te signaleren en door te pakken.

Geen media-ervaring? Geen probleem; wij leren je de (buitenreclame) markt kennen.

wat ga je doen?

 • Je bent dé spil in het web binnen je team. Hierbij ben je operationeel verantwoordelijk en aanspreekpunt voor verschillende mediabureaus en klanten als Unilever en Coca-Cola;
 • Je coördineert de tofste reclamecampagnes en vindt het leuk om de backoffice hiervan bij te houden; jouw werkzaamheden beslaan het hele proces. Over de binnengehaalde orders hoeven de Accountmanagers zich geen zorgen te maken, jij hebt namelijk altijd de controle;
 • Het ene moment ben je bezig met de levering van posters voor abri’s; het andere moment ben je bezig met het managen van digitale campagnes;
 • Jij bent de chef van het aftersales proces. Denk daarbij aan het opstellen van presentaties, het sturen van campagnefoto’s en het uitdraaien van rapportages;
 • Je gaat soms mee op afspraak; zo werk je aan je relatiemanagement en doe je veel kennis op.

 

waar zijn wij naar op zoek?

Je bent een echte teamspeler, maar ook de aangewezen persoon om een eigen project te runnen. Door jouw energie gaat het managen van relaties, zowel in- als extern je goed af. Nauwkeurigheid en goede communicatie past goed bij je. Een deadline behalen? Jij presteert goed onder druk en weet de doelstellingen van de klant te realiseren met een commerciële blik.

Ervaring binnen de mediawereld is geen vereiste; wij vinden het juist een toffe uitdaging als je vanuit een andere branche jouw kennis bij Global kunt laten voortvloeien. Binnen deze rol is het verder belangrijk dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst.

Wij werken op een vlot tempo in een ambitieus team dat elkaar helpt, aanspoort, op scherp zet en uitdaagt. Dit altijd in combinatie met een flinke dosis humor. Als jij jezelf hierin herkent, dan zou je best wel eens goed bij Global kunnen passen!

wat bieden wij?

 • Geld. Oftewel een goed salaris met daarnaast een aantrekkelijke bonusregeling!
 • 31 vakantiedagen + 1 dag per jaar extra wanneer je je werkjubileum viert. Dat is omgerekend 6 weken per jaar!
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een mobiliteitsvergoeding of de mogelijkheid tot een elektrische fiets
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en ruimdenkend in opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een werkplek, maar ook de mogelijkheid tot thuiswerken
 • Een Global sloep om jouw relaties mee te nemen tijdens de lunch of een borrel.
 • Niet geheel onbelangrijk; je neemt deel aan onze events als de Palmbomenborrel en verschillende media-events.
 • Sportieve activiteiten zoals bootcamps.

 

het sollicitatieproces

oh ja nog even dit.. wie is Global?

Global Media & Entertainment is dé buitenreclame-exploitant van Nederland. Global is onderdeel van een internationale organisatie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Londen; hier zijn wij naast Out-of-Home ook marktleider in radio!

Bewust of onbewust kom je Global dagelijks tegen; onderweg naar werk, tijdens het boodschappen doen of tanken, onze buitenreclame (ook wel Out-of-Home genoemd) objecten staan overal. Vanaf februari 2023 kun je onze schermen ook aantreffen op ieder treinstation in Nederland!

solliciteer direct!

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur snel je cv naar nl.jobs@global.com. Om een goede indruk van je te krijgen, vragen wij je een motivatie mee te sturen, waaruit blijkt wie je bent en waarom jij de perfecte keuze voor deze functie bent. We kijken uit naar je reactie en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe Globaller!

www.global.nl
www.global.com

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.