Marketing Report
[Vacatures] Global zoekt een Commercieel Contract Manager vacatures

[Vacatures] Global zoekt een Commercieel Contract Manager

Global is per direct op zoek naar een:

Commercieel Contract Manager (32-40 uur)

Met een uitgebreid en divers portfolio met meer dan 500 contracten, zorgt Global ervoor dat adverteerders met de juiste (Digital) Out-of-Home campagnes hun doelstellingen behalen. Om ons aanbod op hoog niveau te houden, is onze afdeling Concessies dagelijks bezig met het verbeteren en uitbreiden van ons (D)OOH netwerk.

Het Concessie team is hierdoor het hart van Global. Zij zorgen ervoor dat wij de door ons gewenste contracten binnenhalen. Dit doen ze door het beste Contractmanagement door slim in te schrijven op openbare aanbestedingen of goed te onderhandelen met commerciële partijen.

Je bent als Commercieel Contract Manager verantwoordelijk voor ons supermarktnetwerk. Wij bieden de (individuele) supermarkten een optimale mogelijkheid voor actuele communicatie in de winkel op onze digitale schermen terwijl wij de schermen mogen exploiteren om de merken op het juiste moment aan het winkelend publiek te tonen. Global heeft langdurige samenwerkingen met ondernemers van o.a. Albert Heijn, Jumbo, COOP en Plus.

Aan jou de taak dit netwerk optimaal te onderhouden en te laten groeien. Natuurlijk word je op een goede wijze ondersteund door de 8 collega’s uit je eigen team en de andere teams. Maar jij mag de deals sluiten. Hoe mooi is dat?!

wat ga je doen?

  • Je voert het beheer over bestaande contracten. Je hebt de verantwoordelijkheid over je eigen portfolio met supermarkten verspreid over Nederland. Hierin ben je met jouw partners in gesprek om de relatie te beheren en nieuwe behoeften en/of ontwikkelingen te monitoren en signaleren.
  • Je ontdekt de kansen en mogelijkheden waar wij nog kunnen groeien met ons supermarktnetwerk en sluit deals die voor beide partijen aantrekkelijk zijn.
  • Je bent het aanspreekpunt zowel binnen als buiten Global als het gaat over de supermarkten.

 

waar zijn wij naar op zoek?

Je hebt minimaal drie jaar werkervaring als Contract Manager. Omdat je met nieuwe supermarkten deals probeert te sluiten kunnen we ons voorstellen dat een succesvolle Accountmanager ook in deze rol geïnteresseerd kan zijn.

Het is van belang dat je ondernemers begrijpt. Dat houdt in dat je beloftes nakomt, snel reageert als iets zich voordoet en vooral denkt in oplossingen en kansen.

Inhoudelijk ben je sterk en kun je punten en ideeën die jij voordraagt goed beargumenteren. Het grote plaatje heb je snel door, maar vergeet ook niet in te zoomen op details. Binnen deze rol voel je je als een vis in het water; je bent assertief, spot kansen en kan gestructureerd werken.

Je kan goed zelfstandig werken en plannen, bent een echte teamspeler, maar ook de aangewezen persoon om een eigen project te runnen. Door jouw energie gaat het managen van relaties, zowel in- als extern je goed af; nauwkeurigheid en een goede communicatie zit in je DNA.

Ervaring binnen de mediawereld is geen vereiste; wij vinden het juist een uitdaging als je vanuit een andere branche jouw kennis bij Global kunt laten voortvloeien. Binnen deze rol is wel van belang dat je beschikt over de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift.

wat bieden wij?

  • Een goed salaris, afhankelijk van je ervaring.
  • 31 vakantiedagen + 1 dag per jaar extra wanneer je je werkjubileum viert. Dat is omgerekend 6 weken per jaar!
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en ruimdenkend in opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Een Global sloep om jouw relaties mee te nemen tijdens de lunch of een borrel.
  • Niet geheel onbelangrijk; je neemt deel aan onze events als de Palmbomenborrel en verschillende kennis events.
  • Sportieve activiteiten zoals bootcamps.

 

oh ja nog even dit.. wie is Global?

Global Media & Entertainment is dé buitenreclame-exploitant van Nederland. Global is onderdeel van een internationale organisatie. Het hoofdkantoor zit in Londen en daar is het bedrijf naast Out-of-Home ook marktleider in radio!

wat is Out-of-Home?

Bewust of onbewust kom je buitenreclame, ook wel Out-of-Home genoemd, dagelijks tegen: onderweg, tijdens het boodschappen doen of tanken. Onze objecten staan overal. Het medium is dan ook uiterst geschikt om als adverteerder in een korte tijd een grote groep mensen te bereiken. Met een uitgebreid en divers portfolio, zorgt Global ervoor dat adverteerders met de juiste creatieve (Digital) Out-of-Home campagnes hun doelstellingen behalen.

solliciteer direct!

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur snel je cv naar nl.jobs@global.com. Om een goede indruk van je te krijgen, vragen wij je een motivatie mee te sturen, waaruit blijkt wie je bent en waarom jij de perfecte keuze voor deze functie bent. We kijken uit naar je reactie en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe Globaller!

www.global.nl
www.global.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief