[Vacatures] Global zoekt een Marketeer

[Vacatures] Global zoekt een Marketeer

Global is per direct op zoek naar een:

 Marketeer (36-40 uur)

Binnen de marketingafdeling zoeken wij per direct een nieuwe collega. Heb je 3 tot 5 jaar ervaring als Marketeer bij een adverteerder, bureau of exploitant? Top! Lees dan vooral verder!

Het marketingteam van Global is onderdeel van de geïntegreerde afdeling Marketing & Sales en bestaat uit ruim 65 mensen, waarvan 13 mensen in het marketingteam. Het marketingteam is verantwoordelijk voor het merk Global, ons product en de manier waarop we dat in de markt zetten, om zo ons medium tussen alle andere mediatypen te laten stralen. Buitenreclame is als één van de weinige media types, enorm aan het groeien (in 2022 meer dan 22 procent), mede door de digitalisering waar we als Global erg sterk in zijn.

In onze marketing combineren we data, research, design, communicatie, events en marketing waarbij iedereen enerzijds specialist is maar tevens ook generalist. Omdat we een geïntegreerd team zijn, werken we ook nauw samen met onze salesteams die pitches doen voor grote campagnes van o.a. Unilever, Disney, Kruidvat en bijvoorbeeld BasicFit.

wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor een aantal van onze belangrijkste partnerships, waaronder non-profit organisaties, brancheverenigingen en hebt contact met (digitale) bureaus over de ontwikkeling van (Digital) Out-of-Home.
 • Je hebt kennis en ervaring in onze 4P’s: pitches, presentaties, proposities en pricing. Je bent een echte creatieveling en gebruikt jouw creatieve brein voor het bedenken van voorstellen en onder andere concepten.
 • Je hebt commercieel inzicht en analytisch denkvermogen en kunt samen met onze Data Analist de juiste inzichten verzamelen om één van bovengenoemde P’s te optimaliseren.
 • Je denkt mee over de richting die we moeten inslaan met ons 65-koppige Sales- & Marketingteam en welke proposities interessant zijn om uit te zetten bij adverteerders en mediabureaus.
 • Als marketeer help en denk je mee over onze communicatie en de vele events die we organiseren.
 • Jij bent de schakel tussen Sales & Marketing. Dat betekent dat je geregeld mee op afspraak gaat, meedenkt over de mediastrategie van klanten en ondersteuning biedt aan accountmanagers bij uiteenlopende klantvraagstukken.

 

waar zijn wij naar op zoek?

Proactief meedenken zit in je DNA. Je vindt het interessant om op de hoogte te zijn van ontwikkelingen binnen de markt. Daarnaast ben je leergierig, heb je communicatieve vaardigheden en wil je Global maar al te graag naar een hoger niveau tillen. Je bent een echte teamspeler, maar ook de aangewezen persoon om een eigen project te runnen waarbij je veel vrijheid krijgt.

Bij ons krijg je over een breed vlak veel verantwoordelijkheid om zelfstandig dingen op te pakken en op jouw eigen manier impact te maken. Je wordt uiteraard geholpen om de buitenreclamemarkt te leren kennen en begrijpen, mocht dit nieuw gebied voor je zijn. We werken op een vlot tempo in een ambitieus team dat elkaar helpt, aanspoort, op scherp zet en uitdaagt. Als jij jezelf hierin herkent, dan zou je best wel eens goed bij Global kunnen passen.

last but not least, wat bieden wij?

 • Een goed salaris, afhankelijk van je ervaring.
 • 31 vakantiedagen + 1 dag per jaar extra wanneer je je werkjubileum viert. Dat is omgerekend 6 weken per jaar!
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en ruimdenkend in opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Een werkplek, maar ook de mogelijkheid om thuis te werken.
 • Een Global sloep om jouw relaties mee te nemen tijdens de lunch of een borrel.
 • Niet geheel onbelangrijk; je neemt deel aan onze events als de Palmbomenborrel en verschillende kennis events.
 • Sportieve activiteiten zoals bootcamps.

 

het sollicitatieproces

oh ja nog even dit.. wie is Global?

Global Media & Entertainment is dé buitenreclame-exploitant van Nederland. Global is onderdeel van een internationale organisatie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Londen; hier zijn wij naast Out-of-Home ook marktleider in radio!

Bewust of onbewust kom je Global dagelijks tegen; onderweg naar werk, tijdens het boodschappen doen of tanken, onze buitenreclame (ook wel Out-of-Home genoemd) objecten staan overal. Vanaf februari 2023 kun je onze schermen ook aantreffen op ieder treinstation in Nederland!

solliciteer!

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur snel je cv naar nl.jobs@global.com. Om een goede indruk van je te krijgen, vragen wij je een motivatie mee te sturen, waaruit blijkt wie je bent en waarom jij de perfecte keuze voor deze functie bent. We kijken uit naar je reactie en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe Globaller!

www.global.nl
www.global.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.