[Vacatures] LINDA.nl zoekt een Creatieve TikTok-redacteur

[Vacatures] LINDA.nl zoekt een Creatieve TikTok-redacteur

LINDA.nl is per direct op zoek naar een:

Creatieve TikTok-redacteur (fulltime)

Voor LINDA.nl en LINDA.meiden online zoeken we een creatieve redacteur die zich binnen het social media team gaat focussen op de creatie van TikTok-content voor onze doelgroep.

Voor LINDA.nl en LINDA.meiden online zoeken we een creatieve redacteur die zich binnen het social media team gaat focussen op de creatie van TikTok-content voor onze doelgroep.

TikTok-redacteur LINDA.

LINDA.nl is dé nieuwssite voor vrouwen, met het nieuws dat je moet weten en nieuwtjes die je wil weten. LINDA.meiden is hét mediamerk voor de millennial en generatie Z. Aan jou de taak om ervoor te zorgen dat deze merken op TikTok vertegenwoordigd worden.

In deze functie ligt de focus op TikTok, maar we vinden het fijn als je ook je weg weet te vinden op Facebook en Instagram. Je maakt namelijk deel uit van het social team en de strategie voor TikTok is onderdeel van een totaalplaatje. Jij bent medeverantwoordelijk voor de strategie op korte en lange termijn, en voor de contentplanning die daarbij komt kijken.

TikTok kent voor jou geen geheimen. Je hebt ideeën over content die zowel voor LINDA.nl als LINDA.meiden goed zou kunnen werken op het platform en hoe je een brug kunt slaan tussen onze magazines, online content en TikTok. Je bent van begin tot eind betrokken bij het maken van die content. Je bedenkt concepten, creëert, bewerkt, edit en plaatst de content op de kanalen.

Je monitort wat je gepubliceerd hebt en stuurt op groei, engagement en conversie. Je onderhoudt de kanalen, weet hoe je de content kunt analyseren en hoe je de strategie – indien nodig – kunt aanpassen. Je weet welke hashtags relevant zijn om toe te voegen of op in te springen, en wie de mensen en merken zijn om in de gaten te houden.

Je bent onderdeel van het social team en rapporteert aan de social media manager. Maar je werkt ook nauw samen met de online redactie, marketing en sales om betaalde samenwerkingen te optimaliseren. Ook onderhoud je contact met de printredactie, om ervoor te zorgen dat onze content op TikTok in het verlengde ligt met wat we in de magazines publiceren.

Wie wij zoeken?

 • Je bent altijd op de hoogte van het laatste relevante nieuws voor vrouwen én meiden.
 • Je bent creatief en kent alle ins en outs van TikTok.
 • Je bent op de hoogte van de laatste social trends en zorgt dat wij early adaptors zijn.
 • Je krijgt energie van het bedenken van toffe nieuwe concepten.
 • Je bent gestructureerd en draait je hand niet om voor het maken van contentplanningen en de uitvoer daarvan.
 • Je hebt ervaring met data analyseren en sturen op engagement.
 • Je bent veelzijdig: je weet hoe je een idee moet uitwerken, je kunt zelf een simpele video filmen en editen, maar weet ook hoe je een kort interview met zowel bekende als onbekende mensen moet aanpakken om daar geschikte content uit te halen.
 • Je hebt ervaring met het complete Adobe-pakket zoals Photoshop, Première en AfterEffects.
 • Kennis van Business Manager & Creator Studio is een pré.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep van LINDA.nl en LINDA.meiden.
 • Je schrijft foutloos Nederlands.
 • Je bent op korte termijn fulltime beschikbaar.
 • Je hoeft echt geen blonde vrouw te zijn om bij ons te werken. Wit, zwart; dik, dun; man, vrouw of geen van beiden; L, H, B, T, I of een andere letter: je bent hoe dan ook welkom.


LINDA. biedt

We bieden je een inspirerende werkomgeving met leuke en ambitieuze collega’s. Je draagt bij aan het succesvolle merk LINDA. en haalt het beste in jezelf naar boven. Je leert iedere dag weer. Wij zijn gevestigd in Naarden met prachtig uitzicht op de bossen en met voldoende gratis parkeergelegenheid. We organiseren regelmatig (digitale) kennissessies met inspirerende sprekers. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Over LINDA.

Mood for Magazines is het toonaangevende mediabedrijf achter het merk LINDA. Inmiddels is het merk LINDA. uitgegroeid van magazine tot een vooruitstrevend crossmediaal merk met verschillende onderdelen. LINDA.nl bereikt ruim zes miljoen bezoekers per maand via LINDA.nl en de app. Daarnaast bereikt LINDA.nl miljoenen vrouwen via de diverse social-mediakanalen. Het magazine bestaat uit themanummers, de special LINDA.loves en zes keer per jaar LINDA.meiden voor jonge vrouwen tussen 18-25 jaar. LINDA. magazine is met een gemiddelde verkochte oplage van 235 duizend exemplaren per maand de grootste vrouwenglossy van Nederland en bereikt maandelijks 1,2 miljoen mensen.

Mood for Magazines is onderdeel van Talpa Network (o.a. SBS, Net5 en Radio538). Samen hebben we de ambitie het sterkste en leukste vrouwennetwerk van Nederland te worden.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als LINDA. zoekt creatieve TikTok-redacteur (fulltime)? Dan horen we graag van je! Solliciteer hier.

www.linda.nl
www.talpanetwork.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.