[Vacatures] LINDA. zoekt een Creatieve Social Media Manager

[Vacatures] LINDA. zoekt een Creatieve Social Media Manager

LINDA. is per direct op zoek naar een:

Creatieve Social Media Manager

Voor LINDA. en LINDA.meiden zoeken we een ervaren, creatieve social media manager die niet alleen het nieuws op onze socials met de juiste toon aan de doelgroep presenteert, maar zich ook bezighoudt met de uitvoering van onze social strategie.

Scrol jij dagelijks urenlang op alle social kanalen, ken jij alle geheimen van Facebook en Instagram én ben je op de hoogte van al het relevante nieuws voor vrouwen? Dan zoeken wij jou.

Dit houdt de functie in

Op LINDA.nl brengen we de mooiste persoonlijke verhalen, leukste rubrieken en natuurlijk het belangrijkste nieuws voor alle vrouwen van Nederland. Aan jou de taak om te zorgen dat deze content ook via onze social kanalen terechtkomt bij het publiek. In deze functie ligt de focus voornamelijk op Facebook en Instagram, maar als social manager ben je volledig verantwoordelijk voor de social mediastrategie van LINDA. en LINDA.meiden en de algehele contentplanning die hierbij komt kijken.

Het algoritme van Instagram en Facebook kent voor jou geen geheimen en je weet hoe je onze social mediakanalen analyseert en de strategie hierop – indien nodig – aanpast. Je plaatst onze artikelen en native posts door op Facebook en Instagram, onderhoudt de pagina’s en stuurt aan op groei, engagement en clicks. Je maakt daarnaast langetermijnplannen en bedenkt nieuwe concepten waarmee we nog dichter bij onze doelgroep kunnen staan.

Naast je redactionele werkzaamheden, ben je ook verantwoordelijk voor de doorvertaling van onze marketingcampagnes naar social media en weet hoe je dit aanpakt. Je ontwikkelt contentplannen om deze marketing-uitingen op de beste manier onder de aandacht te brengen. Daarnaast werk je nauw samen met sales om betaalde samenwerkingen op social media te optimaliseren. Je geeft leiding aan het social team en rapporteert aan de chef online redactie.

Wie wij zoeken?

  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld als social media specialist of manager. Ervaring met leidinggeven is een pré;
  • Je bent altijd op de hoogte van het laatste relevante nieuws voor vrouwen en hebt affiniteit met de doelgroep van LINDA. en LINDA.meiden;
  • Je krijgt energie van het bedenken van toffe nieuwe social concepten;
  • Je bent gestructureerd en draait je hand niet om voor het maken van contentplanningen en de uitvoer daarvan;
  • Je hebt ervaring met het schrijven van doelgroepgerichte teksten;
  • Je weet hoe je data kunt analyseren en aan kunt sturen op engagement;
  • Je hebt ervaring met het complete Adobe-pakket zoals Photoshop en After Effects;
  • Je hebt goede kennis van Meta Business Manager;
  • Je schrijft foutloos Nederlands;
  • Je bent op korte termijn fulltime beschikbaar.

 

LINDA. biedt

We bieden je een inspirerende werkomgeving met leuke en ambitieuze collega’s. Je draagt bij aan het succesvolle merk LINDA. en haalt het beste in jezelf naar boven. Je leert iedere dag weer. Wij zijn momenteel gevestigd in Naarden, maar verhuizen deze zomer naar Amsterdam. We organiseren regelmatig (digitale) kennissessies met inspirerende sprekers. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Over LINDA.

Mood for Magazines is het toonaangevende mediabedrijf achter het merk LINDA. Inmiddels is het merk LINDA. uitgegroeid van magazine tot een vooruitstrevend crossmediaal merk met verschillende onderdelen. LINDA.nl bereikt ruim zes miljoen bezoekers per maand via LINDA.nl en de app. Daarnaast bereikt LINDA.nl miljoenen vrouwen via de diverse social-mediakanalen. Het magazine bestaat uit themanummers, de special LINDA.loves en zes keer per jaar LINDA.meiden voor jonge vrouwen tussen 18-25 jaar. LINDA. magazine is met een gemiddelde verkochte oplage van 235 duizend exemplaren per maand de grootste vrouwenglossy van Nederland en bereikt maandelijks 1,2 miljoen mensen.

Mood for Magazines is onderdeel van Talpa Network (o.a. SBS, Net5 en Radio538). Samen hebben we de ambitie het sterkste en leukste vrouwennetwerk van Nederland te worden.

Word jij onze nieuwe collega?

Enthousiast over deze rol en wil je ons team komen versterken als Social Media Manager? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Solliciteer hier met je CV en motivatiebrief en wie weet maak je binnenkort deel uit van ons team.

www.linda.nl
www.talpanetwork.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.