[Vacatures] LVB zoekt een Regisseur

[Vacatures] LVB zoekt een Regisseur

LVB is per direct op zoek naar een:

Regisseur

Een gedreven team en een creatieve werkplek op de mooiste locatie van Utrecht. Werken aan uitdagende projecten van snappy TikTok video’s tot longform content en alles ertussenin. Dat is wat wij je bieden bij LVB.

Wij zoeken een ervaren regisseur die wil werken in een veelzijdig en enthousiast videoteam dat producties bedenkt en produceert voor klanten als ABN AMRO, UWV, De Kindertelefoon, Enexis, Bol.com, PostNL, NS, MS Fonds en Vattenfall.

Wie zoeken we?

We zoeken iemand die vragen van klanten kan vertalen naar creatieve en verassende video’s en formats. Je bent inhoudelijk sterk, weet de juiste vragen te stellen en kijkt verder dan het eerste idee. Je voelt je comfortabel bij het maken van longform documentaires tot korte video’s voor TikTok en alles wat ertussenin zit.

Je snapt storytelling, maakt mooie scripts en weet hoe je een verhaal goed vastlegt. Je hebt een duidelijke visie en weet deze over te brengen op de crew. Je stelt mensen voor de camera op hun gemak en zorgt dat hun verhaal zo goed mogelijk wordt verteld.

Je legt inhoudelijk het verhaal neer in een voormontage en zorgt samen met de editor(s) en motion graphic designer ervoor dat we een mooie productie opleveren. Het zou helemaal mooi zijn als je ervaring hebt met het werken voor grote en veeleisende merken. Jij bent in staat om klanten mee te nemen én te overtuigen. Ervaring bij een bureau is een absolute pre.

Dit ga je doen:

 • Monitoren van voortgang en oplevering van opdrachten die door Team Video worden uitgevoerd;
 • Inplannen en verdelen van binnenkomende werkzaamheden binnen Team Video;
 • Meedenken met de totstandkoming van de producties, offertes en checken van facturen;
 • Coördinatie van bezetting bij Team Video en inzet externe ondersteuning/freelancers;
 • Actief mee willen denken bij de verdere ontwikkeling en professionalisering van onze organisatie;
 • Ondersteuning van de teamleider video en de regisseurs;

 

Jij in het kort: 

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en ruime werkervaring.
 • Regie én montage kennen geen geheimen voor je.
 • Je monteert in Adobe Premiere Pro.
 • Flexibel, stressbestendig én proactief.
 • Je hebt ervaring met het werken voor commerciële opdrachtgevers.
 • Je hebt affiniteit met (en ervaring in) marketing.
 • Je hebt een duidelijke visie op het vak video maken.
 • Ervaring bij een bureau is een hele dikke, grote pre.

 

Wat doen we?

Marketing, content en communicatie. Dat is het specialisme van LVB. Merken bouwen en omzet laten groeien. Dat is wat we voor onze klanten willen. Dat lukt als je het grote plaatje snapt én als je gespecialiseerde teams kunt inzetten. Daarom zijn we full-service én full-specialist.

Daarom zijn we full-service én full-specialist. LVB heeft 8 gespecialiseerde teams die nauw samenwerken om merkverhalen consistent te vertellen. Eén van die teams is team video, waar jij komt te werken. We zijn specialisten die het grote plaatje snappen. Inhoudelijk gedreven. Op z’n tijd eigenwijs. En altijd de beste willen zijn.

Sinds kort maken wij onderdeel uit van iO Digital een blended agency. Vanuit verschillende expertises werken wij samen aan mooie projecten voor onze klanten vanaf onze gloednieuwe campus (lees: kantoor) in hartje Utrecht.

Wat bieden we?

Natuurlijk krijg je een passend salaris. Ook met de andere arbeidsvoorwaarden zit het wel goed. Bijvoorbeeld onze wekelijkse gratis bootcamp! Ook belangrijk: je krijgt een afwisselende, zelfstandige functie (32-40 uur) binnen een ambitieuze club en een leuk team. Met alle mogelijkheden om te groeien in je vak en binnen LVB. Je krijgt alle ruimte en vrijheid om je werk te doen. Dat betekent dan wel dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel moet hebben. Bij LVB werken we hard, maar maken we ook tijd voor borrels en gezelligheid. Lees hier meer over LVB en iO of volg ons op Instagram en LinkedIn.

Solliciteren of meer weten?

Solliciteren kan tot 13 juni 2023. Stuur je cv, motivatie en voorbeeldwerk/portfolio naar Patrick Severein, p.severein@lvb.nl. Vragen? Ook die kun je stellen aan Patrick, via mail of bellen naar 033-4220080.

www.lvb.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.