[Vacatures] LVB zoekt een Traffic Manager

[Vacatures] LVB zoekt een Traffic Manager

LVB is per direct op zoek naar een:

Traffic Manager

LVB Video is op zoek naar een nieuwe collega. We zoeken een duizendpoot voor de postproductie. Iemand met een enorme bak aan technische kennis (met name van Apple-apparatuur en Adobe software), die niet kan wachten om onze postproductie workflow naar een nieuw niveau te tillen.

Wie zoeken we?

Als Trafficmanager is het jouw taak om ervoor te zorgen dat projecten binnen het gestelde budget en beschikbare tijd worden opgeleverd. Samen met de projectmanagers en producers leg je puzzels om de best passende teams en perfecte backplanningen te creëren die naadloos op elkaar aansluiten. Als organisatorisch meesterbrein bezit je visie en knowhow om alle campagnes en uitdagingen voor onze klanten en teams te overzien. Je bewaart rust, denkt in oplossingen én in kansen, kan collega’s goed aansturen en hebt een breed netwerk opgebouwd met freelancers vanuit het vak. Je bent goed met cijfers, hebt ervaring met budgetteren en werkt gestructureerd.

Gelukkig ben je niet alleen! Het videoteam bestaat uit regisseurs, editors, producers, motion graphic designers, een cameraman, stagiairs en natuurlijk een grote flexibele schil. Samen werken we aan uiteenlopende videoproducties van korte social video’s tot aan documentaires. Dit doen we voor merken zoals ABN AMRO, Vattenfall, PostNL, Bol.com, Kindertelefoon en UWV.

Dit ga je doen:

 • Monitoren van voortgang en oplevering van opdrachten die door Team Video worden uitgevoerd;
 • Inplannen en verdelen van binnenkomende werkzaamheden binnen Team Video;
 • Meedenken met de totstandkoming van de producties, offertes en checken van facturen;
 • Coördinatie van bezetting bij Team Video en inzet externe ondersteuning/freelancers;
 • Actief mee willen denken bij de verdere ontwikkeling en professionalisering van onze organisatie;
 • Ondersteuning van de teamleider video en de regisseurs;

 

Jij in het kort:

 • Hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie of bij een (creatief) bureau;
 • Spreekt vloeiend Nederlands en Engels;
 • Hebt ervaring in videoproductie en weet welke fases doorlopen worden;
 • Hebt een passie voor organiseren en plannen;
 • Bent communicatief, flexibel en zelfstandig;
 • Natuurlijk zijn we op zoek naar de meest getalenteerde collega’s! Maar we zoeken ook iemand die in ons gezellige team past. Iemand die graag leert, weet te inspireren en die vooruitkijkt.

 

Wat doen we?

Marketing, content en communicatie. Dat is het specialisme van LVB. Merken bouwen en omzet laten groeien. Dat is wat we voor onze klanten willen. Dat lukt als je het grote plaatje snapt én als je gespecialiseerde teams kunt inzetten. Daarom zijn we full-service én full-specialist.

LVB heeft 10 gespecialiseerde teams die nauw samenwerken om merkverhalen consistent te vertellen. We zijn specialisten die het grote plaatje snappen. Inhoudelijk gedreven. Op z’n tijd eigenwijs. En altijd de beste willen zijn. That’s us.

En sinds kort zijn daar nogal wat specialismes bijgekomen en snappen we het grote plaatje nóg beter. LVB heeft zich namelijk aangesloten bij end-to-end-agency iO. Vanuit Campus Utrecht biedt LVB onder de vlag van iO oplossingen voor alle denkbare communicatie- en digitale vraagstukken. Als iO zien we grote kansen om klanten te laten excelleren in de domeinen strategie, content en creatie, marketing en technologie. Tot maart 2023 zitten we als LVB nog in Amersfoort, daarna zijn we onderdeel van iO Campus Utrecht en zitten we een spiksplinternieuw tof kantoor in Hoog Catharijne.

Wat bieden we?

Natuurlijk krijg je een passend salaris. Ook met de andere arbeidsvoorwaarden zit het wel goed. En natuurlijk doe je mee aan onze wekelijkse gratis bootcamp! Ook belangrijk: je krijgt een afwisselende, zelfstandige en fulltime functie (32-40 uur) binnen een ambitieus bureau en een leuk team. Met alle mogelijkheden om te groeien in je vak. Verder zijn we een heel informeel bureau. Je krijgt alle ruimte en vrijheid om je werk te doen. Dat betekent dan wel dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel moet hebben. Bij LVB en iO werken we hard, maar maken ook tijd voor een goede grap, borrels en bedrijfsuitjes. Lees hier meer over LVB en iO of volg ons op Instagram en LinkedIn.

Solliciteren of meer weten?

Solliciteren kan tot 9 december. Stuur je cv en motivatie naar r.brinkman@lvb.nl.

www.lvb.nl

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.