[Vacatures] Matterkind zoekt een Addressable Specialist

[Vacatures] Matterkind zoekt een Addressable Specialist

Matterkind is per direct op zoek naar een:

Addressable Specialist

Position Summary

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging op het gebied van programmatic media en werk je graag voor de top van de adverteerdersmarkt? Dan ben jij wellicht onze next best Addressable Specialist!
 
Als Adressable Specialist (AS) ben je verantwoordelijk voor iedere stap in het campagne proces; opzetten, taggen, optimaliseren en rapporteren. Jouw doel is het verbeteren van de kwaliteit en het resultaat van Matterkind campagnes. De AS is tevens verantwoordelijk voor het optimaal servicen van zijn/haar klanten en de algehele tevredenheid over de dienstverlening van Matterkind.
 
Jij bent de schakel tussen (klant)strategie én onze media- en technologie partners. Je vindt het leuk om de laatste ontwikkelingen binnen het digitale landschap te absorberen en dit binnen een team van 15 specialisten uit te dragen.
 

Desired Skills & Experience

  • Minimaal twee jaar werkervaring in online media;
  • Afgeronde hbo of wo-opleiding;
  • Ervaring met yield management en/of DSP’s is een plus;
  • Ondernemende mindset;
  • Analytisch, vakkundig, klantgericht, flexibel, teamplayer;
  • Vaardig in probleem analyse en oordeelsvorming, adviseren, presenteren en time- & projectmanagement;
  • Vloeiend in Nederlands en Engels.
 

Jouw checklist:

  • Skills op gebied van data, technologie en media zijn voor jou gesneden koek;
  • Je draagt bij aan de goede en collegiale sfeer van het team, vindt het leuk om samen met je collega’s een potje pool te spelen, een borrel mee te pakken op onze VrijMiBo en je bent goed genoeg om mee te komen met Mario Kart (zonder ons te verslaan).

 

About Us

Matterkind connects people to what matters - connecting brands to the right audiences, and people to the right content. We offer brands a strategic partner in creating lifetime customer value across addressable activation. In a fragmented media landscape, Matterkind leverages best-in-class technology to deliver comprehensive and optimal addressable solutions. Our proprietary data and tradecraft, combined with an audience-first approach, enables us to drive better business outcomes on behalf of agency partners and clients. Matterkind operates in over 70 markets worldwide.

Are you interested in this job? Apply here.

www.matterkind.com
www.kinesso.com

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.