[Vacatures] Maxlead zoekt een Junior Online Marketing Consultant

[Vacatures] Maxlead zoekt een Junior Online Marketing Consultant

Maxlead is per direct op zoek naar een:

Junior Online Marketing Consultant

Heb jij al enige ervaring in online marketing, maar leer je in je huidige baan niet snel genoeg? Lees dan verder en ontdek wat de Academy 2022 voor jou kan betekenen! Abovo Maxlead is een toonaangevend performance marketing en mediabureau met een ambitieuze focus op de omnichannel markt. Met 80 enthousiaste digital consultants werken we dagelijks voor mooie merken als Basic-Fit, Marktplaats en Aldi.

Wat is vereist?

 • HBO of WO werk- en denkniveau (marketing of business) 1 jaar relevante online marketing ervaring aan de klant- of bureauzijde of aantoonbare affiniteit met online marketing
 • vloeiend in Nederlands in woord en schrift
 • analytisch vermogen
 • creatief met tekst en beeld


Wat krijg je?

 • een marktconform salaris
 • een toffe baan bij een professioneel bureau
 • een open cultuur waar zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en zelfontwikkeling hoog in het vaandel staan
 • persoonlijke begeleiding door mentor en coach
 • veel sportieve collega’s en leuke uitjes (borrels, zeilen, wintersporten)
 • een bijdrage in je pensioen
 • uitgebreide opleidingsmogelijkheden zowel vakinhoudelijk als persoonlijk
 • laptop, telefoon en reiskostenvergoeding
 • gebruik van de Maxlead poolauto’s

Functieomschrijving

Als Junior Online Marketing Consultant volg je een traject van zes maanden aan de Abovo Maxlead Academy. Hierin volg je zowel specialistische (o.a. SEA, Social, SEO & Programmatic) als algemene trainingen op het gebied van online marketing. Je kiest voorafgaand aan het traject in welke discipline je je wilt specialiseren en krijgt op basis hiervan een mentor toegewezen. Deze mentor begeleidt je in een persoonlijk verdiepingstraject met workshops en coaching. Ook werk je met je mentor al gelijk mee aan campagnes van onze klanten. Daarnaast volg je een algemeen programma waarin je een brede online marketing basis legt, zodat je ook basale kennis van andere specialismen krijgt. Je volgt groepstrainingen, werkt één dag per week met je groep aan een fictieve business case en haalt online certificaten voor onder andere Google Ads. Na afloop van het traject ga je als Junior Consultant binnen je specialisme aan de slag en krijg je een eigen klantenportefeuille die past bij jouw interesses en talenten.

Je eerste week bij Abovo Maxlead…

Wij kunnen niet wachten om jou op je eerste dag te ontvangen. Je maakt kennis met je leidinggevende en met je mentor en ontvangt je laptop en telefoon. De eerste week staat vooral in het teken van kennismaken met jouw Academy collega’s en je hebt al gelijk je eerste training op vrijdag. Er ligt een heel inwerkprogramma voor je klaar die we met je doornemen. In die eerste week besteed je ook aandacht aan zelfstudie en pak je misschien al wat taken op samen met je mentor. We bespreken wat jouw ervaring is en wat je graag nog wilt leren. Op basis hiervan krijg je al snel een passende set met klanten of projecten en stellen we samen met jou ambitieuze doelen voor jouw traject binnen de Academy.

Over Maxlead

Het meest talentvolle online marketing bureau in Nederland. Wil jij werken aan de toekomst van merken als Basic-Fit, Marktplaats, KWF, Vacansoleil, Wolters Kluwer, Carglass, Manpower of Q-Park? Kom dan werken bij Maxlead.

Solliciteren?

Past deze functie bij jou? Stuur een email naar werken@abovo.nl.of vul dit formulier in dat hier beschikbaar is.

www.maxlead.com
www.abovomedia.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.