Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Business Intelligence Analist

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Business Intelligence Analist

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Business Intelligence Analist 

Wij zijn Mediahuis. Een huis dat gebouwd is op een onvoorwaardelijk geloof in onafhankelijke journalistiek. Met één landelijk dagblad, 9 regionale dagbladen, 44 lokale nieuwsbladen en huis-aan-huiskranten en meer dan 85 digitale platforms bieden wij onze adverteerders het grootste bereik door héél het land en recht in de regio. Bij ons word je gezien. Met o.a. de afdelingen Inside Sales, Field Sales en Digital & Agencies bieden we de markt. En om de collega’s aldaar maximaal te ondersteunen zetten wij de deuren van ons huis wagenwijd open voor een nieuwe Business Intelligence Analist!

Wat ga je doen als BI Analist

De wereld is online, data is het digitale goud. Elke dag wordt er immens veel data geproduceerd. In combinatie met advertising kan die data van essentiële waarde zijn in het bereiken van de juiste mensen op het juiste moment en met het juiste product. Slimme services waarop mensen echt zitten te wachten. Waarmee je echt in gesprek blijft. Dat vereist diverse manieren om data te ontsluiten en via diverse kanalen beschikbaar te stellen om van elk verhaal een succes te maken

Als Business Intelligence Analist komt jouw focus volledig te liggen op onze verschillende sales afdelingen die jij maximaal en vanuit alle beschikbare data gaat ondersteunen. Denk hierbij aan het meetbaar maken en analyseren van KPI’s, het bieden van inzichten voor het signaleren van kansen en risico’s en het volgen algemene (markt-) ontwikkelingen. Niet alleen analyseer je alles aandachtig, je ziet ook kansen om te experimenteren en te optimaliseren. Hierbij houd je uiteraard rekening met zaken als laadsnelheid waarbij termen als “syntax” en “query” je niet afschrikken. Omdat je altijd op zoek bent naar “beter”, “meer” en ''sneller'' bouw je dagelijks aan nieuwe of bestaande dashboards waarmee jouw sales collega's altijd een goed verhaal hebben. En voor speciale verzoekjes sta jij altijd klaar om dit te “Dax-en”.

Wat wij in huis willen halen

is een data-enthousiasteling die zichzelf al eens heeft bewezen op het gebied van Power BI, DAX en ETL. Omdat jouw levensmotto zo maar eens “”meten is weten” zou kunnen zijn weet je telkens feilloos dashboards te bouwen die als fundament gebruikt kunnen worden door de salesafdelingen. Analytisch ben je ijzersterk en je weet al die inzichten moeiteloos over te brengen op iedereen. Gevraagd en ongevraagd. En tot slot, de Nederlandse taal beheers je in woord en geschrift.

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuisvoelt. We vormen de thuisbasis voor een brede verzameling van autonome en cross-mediale mediamerken. Juist die diversiteit omarmen we hier en vormt de fundering van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier met elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Een plek waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als je geeft.

Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen €3300 en maximaal €4800 op basis van een 40-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris afhankelijk is van wat jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je de keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Kan je bij binnenkomst gelijk je dagelijkse hoeveelheid vitamine C meepakken dankzij de aanwezigheid van onze “Froottruck”. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.

Kom binnen!

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie met cv, motivatie in onze (digitale) brievenbus verschijnen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel of app Bo Hilster, onze Recruitment Coördinator (+316 4282 9469). Of mail (recruitment@mediahuis.nl) of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.

www.mediahuis.nl  

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.