Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Creative Copywriter vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Creative Copywriter

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Creative Copywriter 

Wij zoeken een medior Creative Copywriter om het team bij Wayne Parker Kent te versterken. Een getalenteerde creatief met een voorliefde voor taal die niet kan wachten om prijswinnend werk te maken voor klanten als ALDI, Samsung en Eristoff. En -nog belangrijker- een bureau dat stuitert van ambities helpt met het winnen van pitches. 

Als Creative Copywriter werk je aan campagnes, social content en de uitwerking van merkstrategieeën. Dat doe je niet alleen, maar samen met onze andere strategen en creatieven. Creatives, motion designers, graphic designers… we hebben ze allemaal. Allemaal met een eigen achtergrond en een eigen perspectief op creatie. Die rijkdom is stiekem het grootste geheim achter ons werk. Los van de superheldere strategische insights die altijd de basis vormen. 

Wie wij zoeken? Iemand met een portfolio vol scherpe copy (long en short) en een aantal toffe campagnes en activaties. Je bent niet bang voor een social inhaker, tovert met pay-offs  maar geniet ook van het schrijven van scripts voor videocontent. Daarnaast ben je een wandelende ideeënmachine. Wat de vraag ook is, jij weet het antwoord te vinden. En al die ideeën weet je samen te smelten tot een goedlopend verhaal en kun je soepel presenteren.  

Goed, je bent ondertussen vast benieuwd wie wij zijn. Wij zijn een creatief bureau dat gelooft in de kracht van een goed verhaal. Verhalen geven een merk niet alleen een smoel, maar ook een hart. Vanuit dit geloof helpen we merken met branding, contentplatforms, social content, campagnes en activaties. Wat we ook maken, we zorgen dat het merken bouwt voor de lange termijn. Hypes en trends zijn leuk voor de borrel; wij maken liever werk waar merken en mensen ook volgend jaar nog over praten.  

Borrels worden we trouwens wel blij van. Maar dat zal je niet verbazen van een bureau met zijn eigen bier (Superhelder) en een team vol jonge, enthousiaste mensen. We borrelen het liefst in onze bar op het kantoor op steenworpafstand van Amsterdam Centraal. Are you in?  

Yes I am. Hoe kom ik binnen?  

 • Een portfolio met veelbelovend werk voor social en campagnes.
 • Minimaal 2 jaar ervaring als copywriter en/of creatief bij een bureau.
 • Je kunt insights en strategieën vertalen naar creatieve oplossingen.
 • Je gelooft heilig in teamwork. Samen kom je verder.
 • Je toont initiatief en ownership, we hoeven je niet aan te slingeren.
 • Fulltime beschikbaar. 
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, Engels is een pré. 

 

Dit hebben we jou te bieden:  

 • Een bureau, een laptop, een telefoon en dat soort dingen. 
 • De kans mee te bouwen aan een creatief bureau dat dingen anders doet.   
 • Een werkplek in hartje Amsterdam.   
 • Een leuke groep collega's met een grenzeloze collectieve ambitie (en dorst).  
 • Vette dingen maken voor merken zoals ALDI, Samsung, Bacardi en Henkel.  
 • Het stempel van WPK'er. 
 • Een salaris, pensioen en allerlei andere mooie secundaire extra's

 

Kom binnen!

Interessant? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie met cv, motivatie in onze (digitale) brievenbus verschijnen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel of app Bo Hilster, onze Recruitment Coördinator (+316 4282 9469). Of mail recruitment@mediahuis.nl of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.

www.mediahuis.nl

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.