[Vacatures] Mediahuis zoekt een Digital Campaign Specialist

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Digital Campaign Specialist

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Digital Campaign Specialist

Met één landelijk dagblad, 9 regionale dagbladen, 44 lokale nieuwsbladen en huis-aan-huiskranten en meer dan 85 digitale platforms biedt Mediahuis met het Mediahuis Connect platform adverteerders het grootste bereik door heel het land en recht in de regio. Met Mediahuis Connect bereiken we dagelijks 5,2 miljoen mensen via print en online, en daar zijn we best trots op. Maar we hebben ambitie, en dus staat er weer een nieuwe uitdaging voor onze deur waarvoor we ons graag versterken met een Digital Campaign Specialist.

Wat ga je doen als Digital Campaign Specialist

Als Digital Campaign Specialist ben je verantwoordelijk voor het inboeken en managen van directe en programmatic campagnes over alle platformen heen. Denk hierbij aan Display & Video, Branded Content en Performance campagnes. Je wordt verantwoordelijk voor de industrieën; Retail, Lifestyle, Home & Interior en Real Estate en gaat werken voor grote merken als Bol.com, Albert Heijn, Redbull en vele anderen. Hierbinnen ben jij de online expert. Je bent een belangrijke schakel tussen sales, de adverteerders en de interne organisatie. Mediahuis heeft behoorlijk wat online producten in haar assortiment.  Aan jou de schone taak om deze producten in te zetten op ons netwerk en de beste resultaten te behalen.

Daarnaast optimaliseer je campagnes naar doelstellingen van de adverteerders en zorg je samen met jouw teamleden ervoor dat het online kennisniveau zich verder ontwikkeld en binnen de organisatie wordt gedeeld. Je komt terecht in het Campaign Management team. Hier heb je 4 hele leuke collega’s en een teamlead. Maar daarnaast heb je nauw contact met je sales collega’s, het Adtech team en de Demand managers die verantwoordelijk zijn voor de programmatic verkoop. Jullie zijn proactief, analytisch en kunnen tegen een stootje. Humor is belangrijk binnen het team, net als respect. Jullie werken hard, maar maken ook veel plezier.

Wat wij in huis willen halen

Is een campagne manager die het ook echt leuk vindt om campagnes in te duiken, te optimaliseren en het beste resultaat eruit te halen. Wij denken dat 1 tot 3 jaar relevante werkervaring als campagne manager en ervaring met Google Admanager je gaat helpen succesvol te zijn in deze rol. Je komt je afspraken na, bent gewend om zowel zelfstandig als binnen een team te werken en weet van aanpakken. In problemen oplossen zie jij een uitdaging en kom je met een passende oplossing.

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier voor elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.

Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen € 3000 en maximaal € 4200 op basis van een 40-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je deze keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Kan je bij binnenkomst gelijk je dagelijkse hoeveelheid vitamine C meepakken dankzij de aanwezigheid van onze “Froottruck”. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.

Mediahuis: één met de samenleving 

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.

Kom binnen!  

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel (06-42829469) of app met Bo Hilster, onze Recruitment Coördinator. Of stuur een e-mail, of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.  

www.mediahuis.nl

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.