Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Junior Graphic Designer vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Junior Graphic Designer

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Junior Graphic Designer

Wij zoeken een talentvolle en gemotiveerde ‘junior graphic designer’ om het creatieve team bij Wayne Parker Kent te versterken. Een uitgelezen kans om spraakmakend werk te maken voor klanten als ALDI, Samsung en Eristoff. En -nog belangrijker- een bureau dat stuitert van ambities te helpen bouwen. 

Als jr. graphic designer per ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van ons visuele spektakel. Van social content tot branding en oldschool campagnes. We doen het allemaal. Je werkt nauw samen met onze creatieven, copywriters, motion graphic designers en andere designers om topkwaliteit te leveren. No worries, je staat er niet alleen voor. 

Wie wij zoeken?

Een leergierige creatieveling. Iemand die droomt over kleurenpaletten en fantaseert over typografie, vormen en patronen. Uiteraard maakt je hart een sprongetje bij programma’s als Illustrator, Photoshop en Keynote. Maar dat is logisch. En daarnaast hou je ons jong door te laten zien wat nu hip is. Is 'hip' nog hip trouwens? Goed, je begrijpt wat we bedoelen. Extra bonuspunten krijg je van sr. designer Stefan als elke pixel van je designwerk is opgebouwd op ‘het grid’. 

Goed, je bent ondertussen vast benieuwd wie wij zijn. Wij zijn een creatief bureau dat gelooft in de kracht van een goed verhaal. Verhalen geven een merk niet alleen een smoel, maar ook een hart. Vanuit dit geloof helpen we merken met branding, contentplatforms, social content, campagnes en activaties. Wat we ook maken, we zorgen dat het merken bouwt voor de lange termijn. Hypes en trends zijn leuk voor de borrel, wij maken liever werk waar merken en mensen ook volgend jaar nog over praten. 

Borrels worden we trouwens wel blij van. Maar dat zal je niet verbazen van een bureau met zijn eigen bier (Superhelder) en een team vol jonge, enthousiaste mensen. We borrelen het liefst in onze bar op het kantoor op steenworpafstand van Amsterdam Centraal. Are you in? 

That’s me. Hoe kom ik binnen? 

 • Een lekker portfolio met veelbelovend designwerk
 • Minder belangrijk, maar wel fijn: een opleiding aan een kunstacademie of andere vormgevingsopleiding (zoals CMD of grafisch lyceum)
 • Fulltime beschikbaar
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, Engels is een pré
 • Kennis van Adobe Illustrator, Photoshop en Keynote
 • Als je hier ook InDesign en After Effects aan toe kan voegen, is dat helemaal mooi meegenomen (maar geen must) 

 

 Dit hebben we jou te bieden: 

 • Een bureau, een laptop, een telefoon en dat soort dingen
 • De kans om mee te bouwen aan een creatief bureau dat dingen anders doet
 • Een werkplek in hartje Amsterdam.
 • Een leuke groep collega's met een grenzeloze collectieve ambitie (en dorst).
 • Vette dingen maken voor merken zoals ALDI, Samsung, Bacardi en Henkel.  
 • Het stempel van WPK'er. 
 • Een salaris, pensioen en allerlei andere mooie secundaire extra's. 

 

Kom binnen!

Interessant? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie met cv, motivatie in onze (digitale) brievenbus verschijnen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel of app Bo Hilster, onze Recruitment Coördinator (+316 4282 9469). Of mail recruitment@mediahuis.nl of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.  

www.mediahuis.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.