Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Onderzoeksjournalist De Telegraaf vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Onderzoeksjournalist De Telegraaf

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Onderzoeksjournalist De Telegraaf

Wij zijn een Mediahuis gebouwd op een onvoorwaardelijk geloof in onafhankelijke journalistiek. We zijn als internationale onderneming een jonge groep met diepe wortels en kennen een lange journalistieke traditie. De Telegraaf is één van de belangrijkste mediamerken van Nederland. Een instituut in het medialandschap dat met ruim 50 procent van de Nederlandse bevolking in contact staat. Dit keer openen wij graag onze deuren voor een ervaren onderzoeksjournalist.

Wat ga je doen als Onderzoeksjournalist

Als onze nieuwe onderzoeksjournalist zal je het eerste lid van een nieuw te vormen onderzoeksgroep zijn. Door jouw ervaring bij een landelijk medium kun jij aantoonbare resultaten in de vorm van geslaagde onderzoeksprojecten overleggen en zal je in de eerste instantie zelfstandig belangrijke onderwerpen uitdiepen en uitwerken tot onderscheidende producties voor de krant en website. Daarnaast figureer je als kwartiermaker voor de nieuwe groep. Je komt in overleg met onze nieuwsregisseurs en hoofdredactie tot een duidelijke onderzoeksagenda en zal op den duur als meewerkend voorman fungeren.

Wat wij in huis willen halen

Is een onderzoeksjournalist die in staat is om grote hoeveelheden informatie samen te vatten in heldere verhalen. Je bent goed thuis in de Wet open overheid (Woo), bent niet vies van secuur agendabeheer waardoor je grip houdt op de vaak lang lopende onderzoeksprojecten en vindt het leuk om samen te werken. Zowel met de portefeuillehouders die onze redactie al heeft op het gebied van bijvoorbeeld gezondheidszorg, defensie en onderwijs, maar ook met nog aan te nemen onderzoekscollega’s. Je haalt voldoening uit het opbouwen van een nieuwe ploeg en je nieuwe collega’s meenemen in de denkwijze die hoort bij de lange adem van onderzoeksjournalistiek. Je ambitie is De Telegraaf ook toonaangevend maken op het gebied van onderzoeksjournalistiek.

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier met elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.

Naast een salaris conform schaal 7 (€ 3444,94- €5387,83) van de CAO voor het Uitgeverijbedrijf en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je de keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Kan je bij binnenkomst gelijk je dagelijkse hoeveelheid vitamine C meepakken dankzij de aanwezigheid van onze “Froottruck”. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.

Mediahuis: één met de samenleving 

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.

Kom binnen!

Klinkt deze vacature en ons huis als jouw plek om (verder) te groeien? Open dan onze deuren met jouw sollicitatie en ontdek wie wij zijn. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Heb je vragen? Stel ze dan! Bel (06-42829469) of app met Bo Hilster, onze Recruitment Coördinator. Of stuur een e-mail, of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.

www.mediahuis.nl
www.telegraaf.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief