Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Online redacteur Sportredactie - Telegraaf vacatures

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Online redacteur Sportredactie - Telegraaf

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Online redacteur Sportredactie - Telegraaf

Voetbal, autosport, schaatsen, tennis, darts en nog veel meer. Kortom alles met een scorebord. Je vindt het bij Telesport. We staan op het veld, in de baan, langs het circuit maar staan we straks ook samen met jou als onze nieuwe freelance online redacteur?

Dit ga je doen?

Op onze Telesport redactie werk jij als onze nieuwe freelance collega aan de mooiste producties als het gaat om middelgrote en multimediale nieuwsverhalen uit de sportwereld. Je schrijft kort en snel sportnieuws die je dagelijks via onze digitale platformen aanbiedt aan het grote publiek. Je staat elke dag midden in het nieuws en helpt de redactie-collega’s bij het maken van weloverwogen selecties van al het nieuws dat binnen komt. Nieuws dat je op de voet volgt en telkens weer snel weet om te zetten in artikelen die mede het gezicht en succes van Telegraaf.nl/sport bepalen.

Hoe kom je binnen?

Wij gaan heel graag het gesprek aan met freelancers die het HBO diploma Journalistiek of iets soortgelijks al in huis hebben en die op zoek zijn naar een uitdagende freelance of interim opdracht waarin de al aanwezige passie voor sport onder ons dak nu echt een mooie plek krijgt. Dankzij eerdere ervaringen ben je inmiddels goed bekend met het medialandschap en heb je jouw schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid inmiddels tot zo’n niveau weten te ontwikkelen dat het klaar is voor het grote publiek.

Dit hebben wij voor jou in huis

  • Een tijdelijke maar zeker niet minder inspirerende werkplek binnen een huis dat gebouwd is op een onvoorwaardelijk geloof in onafhankelijke journalistiek.
  • Een freelance overeenkomst voor minimaal 20 uren per week en voor in eerste instantie een periode van 6 maanden waarbij we vanwege onze wissel- en weekenddiensten zoeken naar wat flexibiliteit in je agenda.
  • En natuurlijk een heleboel fijne collega’s die jouw opdracht nóg leuker maken.  

 

Mediahuis: één met de samenleving 

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.

Kom binnen!

Klinkt deze vacature en ons huis als jouw plek om (verder) te groeien? Open dan onze deuren met jouw sollicitatie en ontdek wie wij zijn. Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Bel (06-12459239) of app dan met Roy. Of stuur een e-mail of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.

www.mediahuis.nl
www.telegraaf.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief