[Vacatures] Mediahuis zoekt een Podcastredacteur/-maker Audiohuis

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Podcastredacteur/-maker Audiohuis

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Podcastredacteur/-maker Audiohuis

Audiohuis is de plek waar je als podcastmaker of partner samen met ons team de juiste audioboodschap kan creëren. Dit kan in de vorm van een podcast, radio- of muziekoplossing. Alles op maat. Door een sterk netwerk met interessante sprekers, moderators, sponsoren en adverteerders zijn wij in staat om elk concept door te vertalen naar jouw ideale podcast. Om dit te kunnen blijven doen openen wij dit keer graag onze deuren voor een Podcastredacteur/-maker. Heb je een liefde voor mooie podcasts en een goede dosis schrijf- en editervaring? En heb je gevoel voor merken en verhalen? Dan hebben wij de ideale baan voor je!

Wat ga je doen als Podcastredacteur/-maker

Als Podcastredacteur/-maker binnen Audiohuis houd je je bezig met het hele maakproces van podcasts, van concept, research en redactie tot opname en montage. Zowel voor branded content als niet-commerciële producties. Zo doe jij de voorgesprekken met podcasthosts en gasten, schrijft podcastscripts en werkt met collega’s en partners samen om deze naar een hoger niveau te tillen. Kortom, Je regisseert podcastopnames en zit achter de knoppen. Natuurlijk waarborg je de kwaliteit van producties door samen met collega-makers elkaars werk te lezen en/of luisteren. Daarnaast hou jij je bezig met de montage van podcasts en verwerk je feedback van collega’s, inhoudelijke partners en/of klanten en presenteer je podcastconcepten aan potentiële klanten.

Wat wij in huis willen halen

is een podcastredacteur die door minimaal vijf jaar ervaring in de media, en dan bij voorkeur ervaring met het maken van podcasts (redactie/productie), communicatief ijzersterk is. Je bent bekend met editprogramma’s zoals Protools, gewend aan het werken met deadlines en een echte teamplayer. Daarnaast heb je gevoel voor de belangen en wensen van klanten die een branded podcast willen maken en weet deze goed te verwerken in een aantrekkelijk verhaal.

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier met elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.

Naast een bruto maandsalaris wat ligt tussen €3300 en maximaal €4800 op basis van een 40-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je deze keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Kan je bij binnenkomst gelijk je dagelijkse hoeveelheid vitamine C meepakken dankzij de aanwezigheid van onze “Froottruck”. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.

Kom binnen!

Zou ons huis jouw volgende bestemming kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie met cv, motivatie in onze (digitale) brievenbus verschijnen. Heb je vragen? Stel ze dan! Bel of app Bo Hilster, onze Recruitment Coördinator (+316 4282 9469). Of mail (recruiment@mediahuis.nl), of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.

www.mediahuis.nl
www.audiohuis.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.