[Vacatures] Mediahuis zoekt een Verslaggever Algemene Sporten

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Verslaggever Algemene Sporten

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Verslaggever Algemene Sporten

Voetbal, autosport, schaatsen, tennis, darts en nog veel meer. Kortom alles met een scorebord. Je vindt het bij Telesport. We staan op het veld, in de baan, langs het circuit maar staan we straks ook samen met jou als onze nieuwe Verslaggever Algemene sporten

Wat ga je doen als verslaggever Algemene sporten

Als verslaggever Algemene sporten werk je in een team van verslaggevers, die met uitzondering van voetbal alle sporten kunnen coveren. Je bent gewend om onregelmatige uren te draaien, altijd in het weekeinde te werken en je bent in staat om met strakke deadlines te werken.

We zoeken een man/vrouw die goed is ingevoerd in de nationale én internationale sportwereld. Bij voorkeur met aantoonbare ervaring bij grote sportevenementen, zoals de Olympische Spelen en kwalificatietoernooien in diverse algemene sporten.

Hoe kom je binnen?

Wij gaan heel graag het gesprek aan met kandidaten die het HBO diploma Journalistiek of iets soortgelijks al in huis hebben en dankzij ruime kennis en passie van topsport nu opzoek zijn naar een plek onder ons dak. Dankzij eerdere ervaringen ben je inmiddels goed bekend met het medialandschap en heb je jouw schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid inmiddels tot zo’n niveau weten te ontwikkelen dat het klaar is voor het grote publiekAanvullend laat jij je als persoon omschrijven als flexibel en snel, kun je onder druk werken, toon je initiatief, en ben je innovatief en nieuwsgierig.

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier voor elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en met ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.

Naast een bruto maandsalaris dat ligt tussen €3000 en €5300 op basis van een 38-urige werkweek, en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop en iPhone. Voor de dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je deze keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.

Mediahuis: één met de samenleving 

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen.    

Kom binnen!

Wij ontvangen graag jouw cv/ motivatie in onze digitale brievenbus. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure?  Stel ze dan! Bel (06-42829469) of app met Bo Hilster, onze Recruitment Coördinator. Of stuur een email naar recruitment@mediahuis.nl of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.

www.mediahuis.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.