[Vacatures] Mediahuis zoekt een Verslaggever klimaat - De Telegraaf

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Verslaggever klimaat - De Telegraaf

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Verslaggever klimaat - De Telegraaf

De centrale verslaggeverij is de grootste redactie van De Telegraaf. Onze mensen staan vooraan bij alle grote nieuwsgebeurtenissen. In binnenland, maar met regelmaat ook in het buitenland. De redactie is opgebouwd uit een groep algemeen verslaggevers en een aantal gespecialiseerde collega’s die grote thema’s zoals misdaad, defensie en gezondheidszorg volgen. In deze groep is een vacature ontstaan en openen wij graag onze deuren voor een gespecialiseerd verslaggever klimaat.

Wat ga je doen als onze verslaggever klimaat

In deze rol volg je een van de belangrijkste en dynamische nieuwsonderwerpen van dit moment. Je volgt alle ontwikkelingen op de voet, van de nieuwste wetenschappelijke publicaties over de opwarming van de aarde tot beleidstukken over de stikstofproblematiek en onderhoudt een zo breed mogelijk netwerk van deskundige bronnen. Je bent in staat om de belangrijkste nieuwszaken te onderkennen en brengt deze bij voorkeur als eerste als primeur. Bij brekend nieuws ben je in staat om ontwikkelingen te duiden. In geschreven vorm in onze krant en op de site, maar ook als intern deskundige in video’s. Je bent goed in staat om plannen en beleid kritisch tegen het licht te houden en voelt je aan de keukentafel van een boer die te maken krijgt met nieuwe stikstofnormen net zo goed thuis als in de werkkamer van de minister.

Wat wij in huis willen halen

Werken bij De Telegraaf betekent in de eerste plaats dat je je herkent in onze kernwaarden: samenwerken, innovatief, klantgericht en integer. Wij gaan daarnaast graag in gesprek met kandidaten die meerdere jaren ervaring hebben, het liefst bij een landelijk medium. Natuurlijk is je schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid uitstekend, ben je stressbestendig en een echte volhouder want thuis komen zonder verhaal, dat gebeurt nooit. Een relevant netwerk is zeker een pre

Dit hebben wij voor jou in huis

Als Europese mediagroep bieden wij jou een inspirerende en internationale werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. We vormen de thuisbasis van een brede verzameling van autonome en cross mediale mediamerken. Het is net die diversiteit die we hier omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Met innovatie in onze genen en een nieuwsgierige blik op de wereld werken we op een open en respectvolle manier voor elkaar samen. We zijn een plek met zuurstof voor nieuwe ideeën en ruimte om te bewegen. Waar jij je talent kunt inzetten en wordt gezien. En waar je minstens zo veel energie krijgt als dat je geeft.

Naast een salaris conform schaal 6 of 7 (€2957 - €5387) van de CAO voor het Uitgeverijbedrijf en waarbij jouw startsalaris natuurlijk afhankelijk is van datgene jij in huis hebt, krijg je alle instrumenten om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daaronder inbegrepen een laptop, iPhone en de mogelijkheid om dankzij onze hybride werkcultuur en in afstemming met je directe collega’s een gedeelte van je werkweek vanuit eigen huis te werken. Voor deze thuiswerkdagen ontvang je een vergoeding. En voor je dagen op kantoor ontvang je ongeacht het vervoersmiddel een reiskostenvergoeding waarbij je deze keuze krijgt tussen een kilometervergoeding van € 0,21 of een NS Business Card. Kom je met de auto? Dan hebben wij dankzij een ruim eigen parkeerterrein in onze achtertuin altijd wel een plekje vrij, met of zonder stekker. Kan je bij binnenkomst gelijk je dagelijkse hoeveelheid vitamine C meepakken dankzij de aanwezigheid van onze “Froottruck”. Als nieuwe collega krijg je verder onbeperkt toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen of te ontdekken. En met een pensioen van ons eigen Mediahuis Pensioenfonds werk je ook alvast aan je mogelijkheden voor later.

Mediahuis: één met de samenleving 

Onze merken staan in het hart van de samenleving. Een samenleving die zich net als onze autonome en cross mediale merken kenmerkt door een grote verscheidenheid. Het is net díe diversiteit die we omarmen en die de fundering vormt van ons huis. Ook als het gaat om onze collega’s.  We willen dat iedereen hier zichzelf kan zijn en een mening kan vormen. We nodigen je uit om helemaal jezelf te zijn en geven je de mogelijkheid om te bewegen door de hele organisatie. Ons huis moet als thuis voelen. 

Kom binnen!

Klinkt deze vacature en ons huis als jouw plek om (verder) te groeien? Open dan onze deuren met jouw sollicitatie en ontdek wie wij zijn. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Heb je vragen? Stel ze dan! Bel (06-42829469) of app met Bo Hilster, onze Recruitment Coördinator. Of stuur een e-mail of solliciteer hier, net wat jou uitkomt.  

www.telegraaf.nl
www.mediahuis.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.