Marketing Report
[Vacatures] Azerion zoekt een Advertising Technology Specialist vacatures

[Vacatures] Azerion zoekt een Advertising Technology Specialist

Azerion is per direct op zoek naar een:

Advertising Technology Specialist

Ben jij bovenmatig geïnteresseerd in online technologie en advertising? En ben jij op zoek naar een baan binnen de online media- en gaming-industrie? Lees dan snel verder…

Functieomschrijving:

Als Advertising Technology Specialist sta je met team Operations aan de basis van onze dienstverlening in Nederland. Jij zorgt er samen met jouw team voor dat we websites en apps voorzien van technieken om, op een verantwoorde manier, zoveel mogelijk omzet uit online advertising te halen. Dit kan betekenen dat je een bestaande setup optimaliseert of een ‘setup’ van begin af aan voorbereidt en inricht.

Online advertising vormt nog steeds de financiële ruggengraat van het Internet. Azerion gebruikt een combinatie van platformen (ad-management systemen, Sell Side Platformen (SSP’s) en in-house ontwikkelde systemen om voor games, websites en apps inkomsten te genereren. Al deze systemen zullen bekend terrein voor jou worden.

Je werkt samen met onze Publisher & Operations Managers direct onder onze Head of Operations in Nederland. Je werkt mee aan het continu optimaliseren van het netwerk in de breedste zin van het woord. Denk onder andere aan het wijzigen van advertentieposities voor verbetering van de zichtbaarheid en het aansluiten van nieuwe partners. Gezamenlijk halen jullie het beste uit de technische infrastructuur voor zowel display- als native- en video advertising. Daarnaast hou je de marktontwikkelingen nauwlettend in de gaten om daar waar nodig/mogelijk op in te spelen, de ontwikkelingen in online advertising gaan namelijk razendsnel.

In deze veelzijdige functie heb je een grote mate van zelfstandigheid en wordt het resultaat mede bepaald door jouw enthousiasme en doorzettingsvermogen.

Functie-eisen:

 • Je herkent jezelf in de volgende woorden: accuraat, analytisch, oplossingsgericht, zelfstandig, sterke persoonlijkheid, communicatief vaardig, gedreven en online minded;
 • Affiniteit met en/of interesse in HTML/CSS/JavaScript;
 • Kennis en/of ervaring met digital advertising is een pré;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Doorzettingsvermogen bij het oplossen van (technische) vraagstukken

 

Wat wij bieden:

 • Uitdagende baan (40 uur) met veel verantwoordelijkheid en vrijheid bij een toonaangevende speler in de online media;
 • De kans om jezelf snel te ontwikkelen binnen een succesvolle organisatie;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Enthousiaste collega’s en leuke teamuitjes;
 • Goede arbeidsvoorwaarden;
 • Uitzicht op vast dienstverband

 

Over Azerion

Azerion is een snelgroeiend en toonaangevend internationaal digitaal entertainment- en mediaplatform. Ons platform biedt technologische oplossingen om de aan- en verkoop van digitale advertenties voor mediakopers en -verkopers te automatiseren. Contentmakers, uitgevers en adverteerders werken met ons samen om miljoenen mensen over de hele wereld te bereiken die onze games spelen en onze entertainmentconcepten gebruiken om de betrokkenheid, loyaliteit en het stimuleren van e-commerce te vergroten. Opgericht in 2014 door twee Nederlandse ondernemers, heeft Azerion een snelle expansie
doorgemaakt dankzij organische groei en strategische acquisities.

Contact:

Lijkt jou dit leuk en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan snel door je CV én motivatie te sturen naar: timo.degeus@azerion.com.

www.azerion.com

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.