Marketing Report
[Vacatures] Springbok zoekt een Accountmanager

[Vacatures] Springbok zoekt een Accountmanager

Springbok is per direct op zoek naar een:

Accountmanager in Den Bosch

We make good brands grow big and big brands grow good. We staan op een kantelpunt in onze samenleving. Mensen willen een andere manier van consumeren, werken en leven. Wij geloven dat merken deze nieuwe manier van samenleven vorm kunnen en moeten geven. Met Springbok dragen we ons steentje bij aan de maatschappij door goede merken groot te maken en grote merken beter te maken.Dit doen we door menselijkheid, creativiteit en technologie samen te brengen in een inspirerende werkomgeving.

Voel je meteen thuis in ons team

Als ervaren Accountmanager zit je natuurlijk niet te wachten op een standaard taakomschrijving. Jij weet immers wel wat er zo al op jouw “to do” lijstje staat. We overtuigen je daarom graag waarom je bij Springbok aan de slag zou gaan.

Massimo: “Wat ik mooi vind aan mijn rol als Accountmanager binnen Springbok is dat ik een uitgebreide dienstverlening verkoop en niet puur een product. Dat maakt de rol inhoudelijk en uitdagend. Ik voer gesprekken op niveau en draag voor mijn gevoel écht mijn steentje bij aan het succes van mijn klanten en Springbok. Ik ervaar veel vrijheid in de manier waarop ik mijn rol in wil vullen en kom veel bij klanten over de vloer. Hierdoor word ik door hen echt gezien als onderdeel van hun team. Daarnaast heb ik enige invloed op de klanten die ik in mijn portefeuille heb. Springbok luistert goed naar persoonlijke wensen, ambities en kwaliteiten en probeert op die manier klanten eerlijk te verdelen.”

Ward: “Als Account Manager bij Springbok werk je samen met de Client Service Director op klanten. De CSD is jouw sparringpartner en samen kijken jullie naar de groeimogelijkheden bij jouw klanten. Waar jij je bezig houdt met de verkochte expertise(s) en dus het realiseren van meer werk op de bestaande discipline(s), zoekt jouw CSD naar nieuwe haakjes binnen de organisatie(s) om zo ook andere disciplines bij de klant onder te kunnen brengen. Doordat een ieder zijn eigen focuspunten en contactpersonen heeft, maar we wel nauw met elkaar optrekken in de klantrelatie, maken wij samen een onverslaanbaar team! Binnen Springbok is er veel oog voor groei en is er ruimte jezelf te ontwikkelen. Als CSD hoop ik bij te dragen aan het ontwikkelen van jouw persoonlijke talenten.”

Christine “Het leuke van de rol van Account Manager bij Springbok is dat je niet samenwerkt met 1 Client Service Director binnen 1 expertise of branche. Je gaat samenwerken met verschillende Springbok CSD`s op klanten uit verschillende branches die een diversiteit aan diensten afnemen. Denk aan Performance Marketing, Data, Marketing Automation en/of Creatie. Dit zorgt dus voor veel uitdaging en afwisseling binnen jouw rol en daarmee gepaarde kennis. Als Commercial Director support ik je graag om succesvol te zijn.’’

Jep, je leven zal positief veranderen. En wel zo:

Je krijgt bij Springbok vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid. Je deelt zelf je eigen tijd in en er heerst een grote mate van flexibiliteit. We rekenen op jou om de Client director te ondersteunen in het leveren aan de klant. Je bent eigenaar van de dagelijkse klantrelatie om ervoor te zorgen dat aan de marketing behoeften van de klant wordt voldaan én aan alle elementen van levering en aansturing van het klantteam. 

Voor al je kennis en enthousiasme ontvang je een salaris tussen de 4200,- en 5000,- bruto per maand, afhankelijk van ervaring. Je kunt er 28 dagen per jaar lekker tussenuit en er is een goede balans tussen thuis werken, op kantoor of in de Spaanse zon. We voorzien je van het nieuwste materiaal en je rijdt een auto van de zaak. Liever geen auto? Dan kun je natuurlijk kiezen voor een andere regeling.

Doe een final check en kom erachter of onze savanne ook jouw ideale biotoop is

  • Jij hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent scherp, stelt de juiste vragen en krijgt elke klantvraag helder. Met jouw kennis van zaken en overtuigingskracht zorg jij voor goede klantrelaties.
  • Jij bent wat je noemt een echte verbinder. Je brengt verschillende stakeholders en disciplines bij elkaar en bouwt voort op de bestaande relatie. Met jouw commercieel inzicht en sterke onderhandelingsvaardigheden ben je in staat elke kans te benutten.
  • Jij begrijpt de wereld van branding, performance marketing, data & tech. Je kennis is bij voorkeur generalistisch, maar een specialisme en affiniteit met andere disciplines kan ook. Je voelt je in ieder geval comfortabel in de samenwerking met verschillende branches, merken en klant teams.


Wie is Springbok?

Springbok is een snelgroeiend  internationaal branding en tech agency met een grensverleggende aanpak voor ambitieuze merken. Springbok werd in 2014 opgericht en huisvest ruim 300 (digital) marketing talenten in zes kantoren in Nederland en België. Wat we met elkaar delen is onze passie voor creativiteit en liefde voor de wereld waarin we ons bewegen. Springbok werkt voor aansprekende merken als Renault, KPN, Rituals, Hallmark, Burger King, Greenpeace en HEMA.

En? Gegrepen om impact te maken voor nationale en internationale klanten? Solliciteer hier!

www.springbokagency.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.