[Vacatures] Springbok zoekt een Junior SEA Specialist

[Vacatures] Springbok zoekt een Junior SEA Specialist

Springbok is per direct op zoek naar een:

Junior SEA Specialist in Den Bosch

We make good grow big and big brands grow good. We staan op een kantelpunt in onze samenleving. Mensen willen een andere manier van consumeren, werken en leven. Wij geloven dat merken deze nieuwe manier van samenleven vorm kunnen en moeten geven. Met Springbok dragen we ons steentje bij aan de maatschappij door goede merken groot te maken en grote merken beter te maken. Dit doen we door menselijkheid, creativiteit en technologie samen te brengen in een inspirerende werkomgeving.

Voel je meteen thuis in ons team

Als starter in de wondere wereld van Search Engine Advertising  zeggen termen als CPC, CTR en ROAS jou natuurlijk nog niet zoveel. We overtuigen je daarom graag waarom je bij Springbok je carrière zou willen starten.

Kim: “Altijd spannend om een baan te zoeken als je net bent afgestudeerd of nog niet zoveel ervaring hebt! Bij Springbok begrijpen ze dat en daarom hebben ze me goed begeleid door middel van een inwerkplan en een warm welkom. Dit plan zorgt ervoor dat je het bedrijf, de theorie en collega’s goed leert kennen. Je werkt samen met een “theorie buddy” die je wekelijks begeleidt en je mag al snel aan de slag voor klanten! Veel leren in een korte tijd is dus zeker mogelijk!”

Natuurlijk begeleiden we je ook na deze eerste periode intensief en heb je sowieso wekelijks een gesprek met je team lead over jouw ontwikkeling en ambities. We proberen je werkzaamheden zoveel mogelijk af te stemmen op jouw kwaliteiten én ontwikkelpunten.

Bianca: “Wat ik leuk vind bij Springbok is dat je jezelf multidisciplinair kunt ontwikkelen. Je schakelt veel met andere disciplines, waardoor je ook buiten je eigen specialisme leert kijken. Je hebt veel contact met de klant en eigen inbreng wordt gewaardeerd!”

In eerste instantie zul je ondersteunende werkzaamheden verrichten voor onze klant leads. Gaat dit goed? Dan krijg je je eigen klanten toebedeeld. Hoe groter jouw ontwikkeling, hoe groter je klant(en)!

Kevin: “Vergeleken met werken aan klantzijde is werken bij een digital agency een stuk veelzijdiger. De ene dag werk je aan de advertising strategie voor een grote fashion retailer en de volgende dag ben je bezig met het schakelen met onze partners zoals Google, Microsoft of Meta. Zo is geen dag hetzelfde.”

Gavin: “Springbok loopt voorop met data-uitwisseling, 1st party data gebruik én we hebben eigen unieke toolings gebouwd, gericht op media mix modelling. We mixen databronnen om tot nieuwe inzichten te komen en de doelgroepen specifieker te maken zodat we beter kunnen targeten en de relevantie van getoonde advertenties verhogen. Daarnaast bedenken we creatieve manieren om het algoritme van Google Ads beter te voeden met de juiste data”.

Stefan: “Wij beoefenen SEA op Champions League niveau! Zo zet jij enorm snel stappen in je carrière én maken we nationaal en internationaal het verschil.

Jep, je leven zal positief veranderen. En wel zo:

Je krijgt bij Springbok vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid. Je deelt zelf je eigen tijd in en er heerst een grote mate van flexibiliteit. We rekenen op jou om, in samenwerking met je meer ervaren collega`s, voor elke klant de perfecte SEA strategie te bedenken, de kwaliteit van de uitvoering te bewaken en de vooropgestelde KPI’s nauwlettend in het oog te houden. 

Voor al je kennis en enthousiasme ontvang je een salaris tussen de €2400,- en €2800,- bruto per maand. Je kunt er 28 dagen per jaar lekker tussenuit en er is een goede balans tussen thuis werken, op kantoor of in de Spaanse zon. We voorzien je van het nieuwste materiaal. En hoe jij op kantoor geraakt, beslis je helemaal zelf: ook een E-bike behoort tot de mogelijkheden!

Doe een final check en kom erachter of onze savanne ook jouw ideale biotoop is

  • Je beschikt over HBO werk-en denkniveau. Bij voorkeur heb je een opleidingsachtergrond in commercie en/of marketing. 
  • Je bent communicatief sterk en staat je mannetje. Klantencontact lijkt je leuk.
  • Je beschikt over een enorme drive jezelf te ontwikkelen en hebt doorzettingsvermogen. Het liefst wil je morgen nog álles weten over Search Engine Advertising.
  • Je bent een sociaal dier. Je werkt graag samen met andere specialisten en vindt dat werken ook vooral heel leuk moet zijn.

 

Wie is Springbok?

Springbok is een snelgroeiend  internationaal branding en tech agency met een grensverleggende aanpak voor ambitieuze merken. Springbok werd in 2014 opgericht en huisvest ruim 300 (digital) marketing talenten in zes kantoren in Nederland en België. Wat we met elkaar delen is onze passie voor creativiteit en liefde voor de wereld waarin we ons bewegen. Springbok werkt voor aansprekende merken als T-mobile, Fleurop, Zeeman, Carpetright, O`neill en Vattenfall.

En? Gegrepen om impact te maken voor nationale en internationale klanten? Solliciteer hier!

www.springbokagency.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.