Marketing Report
[Vacatures] Springbok zoekt een Marketing automation developer vacatures

[Vacatures] Springbok zoekt een Marketing automation developer

Springbok is per direct op zoek naar een:

Marketing automation developer 

We make good brands grow big and big brands grow good. We staan op een kantelpunt in onze samenleving. Mensen willen een andere manier van consumeren, werken en leven. Wij geloven dat merken deze nieuwe manier van samenleven vorm kunnen en moeten geven. Met Springbok dragen we ons steentje bij aan de maatschappij door goede merken groot te maken en grote merken beter te maken.

Dit doen we door menselijkheid, creativiteit en technologie samen te brengen in een aangename werkomgeving.

Voel je meteen thuis in ons team

Haal jij je plezier in het development werk meer uit het oplossen van de puzzel dan uit het hardcore coden? Wil je graag overzicht hebben over je gehele oplossing, van frontend t/m data? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega!

Stefan: “In het vak van marketing automation development komen alle disciplines zo'n beetje bij elkaar. Strategie, marketing, design, optimalisatie, front- en backend technieken; Als marketing automation developer breng je campagnes tot leven. En altijd met een concreet resultaat: een aanmeldproces voor een online actie, een cross channel campagne om slapende klanten te activeren of een gepersonaliseerde e-mailnieuwsbrief die bij honderdduizenden contacten in de inbox beland. De developer is een onmisbare schakel in de relatie met onze opdrachtgevers en hun eindklanten. Met het klantportfolio van Springbok liggen er altijd verse uitdagingen op de loer!”

Als developer binnen ons team ben je verantwoordelijk voor de technische realisatie van digitale campagnes, zoals e-mail, landingspagina, microsites en push- of SMS berichten. Deze campagnes maak je voor top-klanten als Jumbo, KPN, HEMA, Rituals, Klaverblad, DELA, Efteling en KIA. Gedurende het hele proces zorg je voor afstemming met de klant, de project manager, je projectteam en eventueel technisch consultant, om de kwaliteit van de campagne te waarborgen.

Stefan: “HTML coderen voor e-mail is niet hetzelfde als webpagina's bouwen. Er zijn geen breed gedragen standaarden voor HTML e-mail, met als gevolg dat een e-mail ontwerp er heel anders kan uitzien in twee verschillende mailprogramma's. Daar komt bij dat mails op veel verschillende apparaten worden gelezen. Progressive Enhancement en Responsiveness zijn dan ook belangrijke uitgangspunten in e-mail development. De kunst is om goede alternatieven te bedenken en om de beperkingen heen te werken. In dat opzicht voelt e-mail ouderwets, maar in werkelijkheid is het een domein dat constant in beweging is. E-mail is al tig keer dood verklaard, maar bewijst telkens opnieuw een krachtig en flexibel communicatiekanaal te zijn. Er zijn legio nieuwe web technieken waarmee je kunt experimenteren. Denk aan AMP, BIMI en Voice. Bovendien kun je je specialiseren op tal van deelgebieden, zoals deliverability, accessibility en marketing automation.”

Bij Springbok werk je met de meest geavanceerde tools op het gebied van marketing automation. Denk aan Salesforce marketing cloud, Selligent en Adobe. Ontwikkeling staat bij ons voorop. We vinden het dan ook belangrijk dat je je certificering voor deze tool(s) behaalt en gaan graag met je in gesprek over jouw ambities op de lange(re) termijn.

Jep, je leven zal positief veranderen. En wel zo:

Als ervaren developer denk je graag na over het grotere plaatje. Je adviseert klanten over technische oplossingen en de mogelijkheden binnen het datalandschap van de klant. Je bent werkzaam op verschillende klanten en vindt het geen probleem om ook bij de klant op locatie te werken. Daarnaast vind je het leuk om, zowel intern als extern, kennis over te dragen. Bijvoorbeeld middels een workshop aan Junior developers. 

Voor al je kennis en enthousiasme ontvang je een salaris tussen de 3000,- en 4400,- bruto per maand, afhankelijk van ervaring. Je gaat 32-40 uur aan de slag en kunt er 28 dagen per jaar lekker tussenuit (obv. 40 uur). Er is een goede balans tussen thuis werken, op kantoor of in de Spaanse zon. We voorzien je van het nieuwste materiaal. En hoe jij op kantoor geraakt, beslis je helemaal zelf: ook een E-bike behoort tot de mogelijkheden!

Doe een final check en kom erachter of onze savanne ook jouw ideale biotoop is

Coderen of Adviseren - Beiden. Je vindt het heerlijk lekker in je eentje te knallen, maar voelt je ook comfortabel bij klantcontact. Je communiceert makkelijk en vindt het leuk om te sparren met klanten en collega`s.

Voorkant of Achterkant - Voorkant. Toch sluit het een het andere niet uit. Je hebt voornamelijk ervaring met front-end technieken zoals HTML en CSS, maar je hebt ook (enige) ervaring met SQL of bent nieuwsgierig dit te leren. Ervaring met campagne management platforms (Selligent en Salesforce) is een grote pré. 

Het glas is halfvol of Het glas is half leeg - Halfvol. Jij denkt niet in problemen en bent creatief in het vinden van de (best passende) oplossing. Bij voorkeur ben je gewend te werken met bestaande bouwblokken en dus ook te denken binnen de mogelijkheden én beperkingen die campagne platforms met zich meebrengen. 

Wie is Springbok?

Springbok is een snelgroeiend  internationaal branding en tech agency met een grensverleggende aanpak voor ambitieuze merken. Springbok werd in 2014 opgericht en huisvest ruim 300 (digital) marketing talenten in zes kantoren in Nederland en België. Wat we met elkaar delen is onze passie voor creativiteit en liefde voor de wereld waarin we ons bewegen. Springbok werkt voor aansprekende merken als HEMA, JBL, Rituals, de Efteling, KPN en Renault.

En? Gegrepen om impact te maken voor nationale en internationale klanten? Solliciteer hier.

www.springbokagency.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief