Marketing Report
[Vacatures] Springbok zoekt een Senior data strateeg vacatures

[Vacatures] Springbok zoekt een Senior data strateeg

Springbok is per direct op zoek naar een:

Senior data strateeg in Den Bosch

We make good brands grow big and big brands grow good. We staan op een kantelpunt in onze samenleving. Mensen willen een andere manier van consumeren, werken en leven. Wij geloven dat merken deze nieuwe manier van samenleven vorm kunnen en moeten geven. Met Springbok dragen we ons steentje bij aan de maatschappij door goede merken groot te maken en grote merken beter te maken. Dit doen we door menselijkheid, creativiteit en technologie samen te brengen in een aangename werkomgeving.

Please note: The Dutch language is mandatory for this position.

Voel je meteen thuis in ons team

Als ervaren strateeg ligt de wereld aan je voeten. Jij zit daarom vast niet te wachten op een standaard taakomschrijving. Je toekomstige collega’s geven je graag een inkijk over hoe het er bij  Springbok aan toegaat.

Bjorn: ”Binnen ons data team is geen dag hetzelfde. Elke dag werken we weer aan de beste data oplossingen voor onze klanten en dragen daarmee echt bij aan het succes van de websites en online campagnes. We kijken altijd hoe we onze klant naar het volgende niveau kunnen tillen met data. Hierbij werken we nauw samen met een grote groep vakidioten binnen Springbok en daarbuiten.”

Mark: “Als Data Strategy Consultant bij Springbok ben je deel van ons groeiende data team. We zijn nu met zo’n 40 analytics specialisten, data engineers, data scientists & developers, maar tegen de tijd dat jij deze vacature leest, zijn we waarschijnlijk al met meer! Wij denken altijd dat het beter kan. Misschien dat jij daar wel aan gaat bijdragen!”

Yep, je leven zal positief veranderen. En wel zo:

Voor al je kennis en enthousiasme ontvang je een marktconform salaris, passend bij jouw kennis en ervaring.  Je gaat 32-40 uur aan de slag en kunt er 28 dagen per jaar lekker tussenuit. Er is een goede balans tussen thuis werken, op kantoor of in de Spaanse zon. We voorzien je van het beste werkmateriaal. En hoe jij op kantoor geraakt, beslis je helemaal zelf: ook een E-bike behoort tot de mogelijkheden!

Je krijgt bij Springbok vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid. Je deelt zelf je eigen tijd in en er heerst een grote mate van flexibiliteit. Je gaat je bezighouden met:

 • Het zorgen voor een optimale inzet van performance gerichte kanalen bij onze klanten.
 • Het vastbijten in vraagstukken als MMM en MTA.
 • Het uitbreiden van het Search domein dmv Search Synergie.
 • Het uitbouwen van onze andere performance proposities.
 • Het opzetten en uitbouwen van strategische (marketing-)vraagstukken.
 • Het geven van Pitches, RFPs, RFIs en andere sales-trajecten.
 • Het organiseren van workshops en brainstormsessies.
 • Het mede bepalen onze roadmap; waarin je de de klantvraag door vertaald naar een (nieuwe) tooling.

 

Dit levert het je op:

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring. Bij meer ervaring kan een hogere schaal gelden.
 • 28 vakantiedagen per jaar op basis van 40 uur.
 • Een goede balans tussen thuis, op kantoor of in de Spaanse zon. In overleg kun je ook je werkzaamheden uitvoeren tijdens een "workation".
 • Een thuiswerkvergoeding en de mogelijkheid om flexibel thuis te werken..
 • Reiskostenvergoeding. Ben je sportief aangelegd of milieubewust? Dan behoort een E-bike ook tot de mogelijkheden.
 • Een laptop, telefoon en deelname aan onze pensioenregeling.
 • 40 procent korting bij 3.600 sportlocaties, waarvan er altijd één bij jou in de buurt zit.

 

Doe een final check en kom erachter of jij een match bent met ons team:

 • Aanvaller Of Keeper - Aanvaller. Pro-actief is your middle name. Jij wilt vooruit en neemt graag de leiding.
  Nieuwe terreinen verkennen Of “We doen het altijd al zo, dus het is goed” - Ontdek je innerlijke Christoffer Columbus. Jij bent een echte ontdekker en wilt graag nieuwe dingen leren. Je bent nieuwsgierig tot op het bot.
 • Solosport Of Teamsport - Teamsport. Jij werkt graag in teamverband. Talent wins games, but teamwork and intelligence win championships! 

 

Nieuwe collega's die bijdragen aan een meer diverse werkomgeving beschouwen wij als een verrijking van ons bureau en ons werk.

Wie is Springbok?

Springbok is een internationaal brandtech agency dat marketing voor merken uit de 21ste eeuw opnieuw uitvindt. Wij geloven dat merken de kracht hebben om hun bedrijf en de samenleving positief vorm te geven. Met 400 mensen slaat de organisatie bruggen tussen merkstrategie, creativiteit, data en technologie voor een groeiend aantal nationale en internationale merken zoals HEMA, JBL, Rituals, de Efteling, KPN en Renault.

En? Gegrepen om impact te maken voor nationale en internationale klanten? Solliciteer hier!

www.springbokagency.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief