[Vacatures] Springbok zoekt een Technisch consultant - marketing automation

[Vacatures] Springbok zoekt een Technisch consultant - marketing automation

Springbok is per direct op zoek naar een:

Technisch consultant - marketing automation in Den Bosch

We make good brands grow big and big brands grow good. We staan op een kantelpunt in onze samenleving. Mensen willen een andere manier van consumeren, werken en leven. Wij geloven dat merken deze nieuwe manier van samenleven vorm kunnen en moeten geven. Met Springbok dragen we ons steentje bij aan de maatschappij door goede merken groot te maken en grote merken beter te maken. Dit doen we door menselijkheid, creativiteit en technologie samen te brengen in een inspirerende werkomgeving.

Voel je meteen thuis in ons team

Een standaard taakomschrijving? Onze collega`s vertellen je liever wat je in de rol van Technisch consultant bij Springbok kunt verwachten en waarom je juist voor déze baan zou moeten kiezen.

Patrick: “Als Technisch Consultant biedt je begeleiding en ondersteuning bij de implementatie en het gebruik van marketing automatisering software. Je spreekt veelvuldig met klanten om inzicht te krijgen in hun marketing behoeften en configureert en past de software aan om aan deze behoeften te kunnen voldoen. Daarbij werk je natuurlijk samen met ons development team om eventueel technische problemen op te sporen en op te lossen. Je biedt daarnaast doorlopend technische ondersteuning (bijv. tijdens het implementatieproces) en training om klanten up to speed te houden t.a.v. de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden binnen de tooling”.

Philip: 
“Het leuke aan de rol van Technisch Consultant bij Springbok is dat je bij veel grote bedrijven in de marketing/techniek-keuken mag kijken en meewerkt aan grote marketing automation projecten op het gebied van integraties en complexe journeys. Jij bent daarin de expert en er wordt echt naar jouw input geluisterd. Mijn rol zit echt op het snijvlak van techniek en marketing en ik werk daarom samen met veel verschillende disciplines. Denk aan business analisten, CRM managers, development teams, (creatief) strategen en solution architects. Sommige van mijn klanten zien mij eerder als collega dan als extern agency en deze nauwe samenwerking vind ik erg prettig.”

Bert: 
“Er is in deze functie veel ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatief. Als je ergens een kans ziet wordt het gestimuleerd om dat verder te onderzoeken en voor te leggen bij je klant in de vorm van business cases. Zo creëer je dus ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen je eigen interesse gebieden. Ontwikkeling gebeurd daarnaast op zowel hard-skill als soft-skill gebied. Denk aan het behalen van certificeringen voor marketing automation tools zoals Salesforce of training op het gebied van “advanced consultancy”.

Jep, je leven zal positief veranderen. En wel zo:

Je krijgt bij Springbok vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid en er heerst een grote mate van flexibiliteit. We rekenen op jouw skills om business requirements van klanten te vertalen naar werkbare functionele en/of technische oplossingen. Je bedenkt en ontwerpt de oplossing en zorgt voor een goede overdracht richting Development.

Voor al je kennis en enthousiasme ontvang je een salaris tussen de 3800,- en 5400,- bruto per maand, afhankelijk van ervaring. Ben je verder in je carrière? Dan kan een hogere schaal gelden. Je gaat 32-40 uur aan de slag en kunt er 28 dagen per jaar lekker tussenuit (obv. 40 uur)

Er is een goede balans tussen thuis werken, op kantoor of in de Spaanse zon. We voorzien je van het nieuwste materiaal. En hoe jij op kantoor geraakt, beslis je helemaal zelf: ook een E-bike behoort tot de mogelijkheden!

Wat vragen we van jou?

  • Ervaring in een technisch advies rol. Bij voorkeur op het gebied van marketing automatisering.
  • Ervaring in het opstellen van technisch- en functionele ontwerpen.
  • Ervaring met marketing automation tools, zoals Selligent, Salesforce Marketing Cloud, Adobe Marketing Cloud.
  • Kennis van SQL en ervaring met HTML/CSS.
  • Begrip van Marketing Technologie integraties & IT landschap
  • Kennis van of ervaring met projectmethodieken zoals agile, scrum of prince2.
  • Je bent in staat om zelfstandig met verschillende stakeholders te communiceren. Je werkt planmatig en durft de leiding te nemen.
  • Ervaring met cloud-based data platformen en kennis van API`s is een pre.

 

Nieuwe collega's die bijdragen aan een meer diverse werkomgeving beschouwen wij als een verrijking van ons bureau en ons werk.

Wie is Springbok?

Springbok is een internationaal brandtech agency dat marketing voor merken uit de 21ste eeuw opnieuw uitvindt. Wij geloven dat merken de kracht hebben om hun bedrijf en de samenleving positief vorm te geven. Met 400 mensen slaat de organisatie bruggen tussen merkstrategie, creativiteit, data en technologie voor een groeiend aantal nationale en internationale merken zoals Renault, Greenpeace, HEMA, JBL, Jumbo, Rituals en Kia.

En? Gegrepen om impact te maken voor nationale en internationale klanten? Solliciteer hier!

www.springbokagency.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.