[Vacatures] SuperRebel zoekt een Account Manager

[Vacatures] SuperRebel zoekt een Account Manager

SuperRebel is per direct op zoek naar een:

Account Manager

SuperRebel Agency is op zoek naar een ervaren account manager. Als jij het leuk vindt om samen met het Superrebel team te investeren in een goede relatie met een aantal van onze opdrachtgevers dan kun je bij ons aan de slag. Bij SuperRebel Agency werk je mee aan de totstandkoming van strategische positioneringen, identities en creatieve campagnes voor merken als Burger King, Moeke, Organto, SolarEdge, MP Motorsport, Aartsen, House of Pertijs, Bosch en vele anderen.

Ben jij een echte SuperRebel?

  • Jij hebt ervaring in een project-coördinerende rol bij een creatief toonaangevend bureau.
  • Jij hebt verstand van creatief strategische processen en bovenmatige interesse in ons vak.
  • Jij bent sociaal en kan goed schakelen met klanten en collega's.
  • Jij kunt goed plannen, begroten en organiseren.
  • Je hebt niet alleen kennis van traditionele media, maar ook van nieuwe en vooral social media.
  • Jij vindt het leuk om klanten te helpen keuzes te maken en vecht graag voor het beste creatieve resultaat.
  • Jij snapt de ambitie van SuperRebel Agency en voelt je thuis bij het DNA.

Wat wordt jouw rol?

Samen met onze Managing Director ben je verantwoordelijk voor de relatie met onze klanten en het soepel laten verlopen van projecten. Je bent in staat om zelfstandig projecten te draaien en je onderhoudt goed en veel contact met klanten. Je schrijft debriefs en briefings voor creatie, maakt strakke planningen en je werkt mee aan complete producties. Van identiteiten tot campagnes en van films tot guerilla-acties.

Wie zijn wij?

SuperRebel Agency ontwikkelt nieuwe merken en revitaliseert bestaande merken. Dat doen we door ontwikkeling van slimme strategische concepten en creatieve ideeën die net een beetje verder gaan. We houden ons bezig met design en (online) advertising. In de breedste zin van het woord. We denken middelen onafhankelijk. Het doel heiligt de middelen. We vergeten nooit dat we worden ingehuurd om betere verkoopresultaten te realiseren samen met onze opdrachtgevers. We zoeken altijd naar de beste balans tussen creativiteit en effectiviteit. Dat doen we voor grote en kleine merken. Nationaal en internationaal.
SuperRebel bestaat uit SuperRebel Agency, SuperRebel FilmCo, SuperRebel Kidsgear, SuperRebel Gear en SuperRebel Digital.

Iets voor jou?

Stuur je CV en motivatie voor 31 oktober naar divi@superrebel.com. Hopelijk word jij snel onderdeel van ons team en help je ons verder te groeien.


www.superrebel.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.