[Vacatures] SuperRebel zoekt een Junior Copywriter

[Vacatures] SuperRebel zoekt een Junior Copywriter

SuperRebel is per direct op zoek naar een:

Junior Copywriter

Je houdt net als wij van grote en kleine letters, je bent een tovenaar met tekst en een kei in alliteratie. Of het nu een advertentie, billboard of social media post is. Online, offline, alles. Tekst is zeg maar jouw ding. En SuperRebel jouw bureau om beroemd mee te worden.

Ben jij de SuperRebel die we zoeken?

 • Je hebt liefst al wat ervaring opgedaan bij andere bureaus.
 • Je hebt een brandende ambitie om creatief te scoren en klanten blij te maken.
 • Je hebt niet alleen een vlotte pen, maar ook een vlotte manier van werken. Zelfs onder hoge druk en deadlines die in je nek hijgen.
 • Je hebt een brede interesse, bent nieuwsgierig en op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het vak en de wereld om je heen.
 • Je houdt van alle soorten copy, van tv-commercials tot social media posts.
 • Je bent goed in samenwerken, ziet kansen binnen SuperRebel en pakt ze ook.
 • Je bent als copywriter breed inzetbaar en presenteert net zo makkelijk als dat je schrijft.
 • Je houdt van het werk dat we maken, maar bent kritisch genoeg om er je eigen draai aan te geven en het werk nog beter te maken.

 

Wat wordt jouw rol?

Als junior copywriter voorzie je het werk van onze art directors en designers van indrukwekkende copy. Je werk is grappig, soms innemend en geestig, maar altijd creatief, intelligent en passend bij het merk. Je snapt de stijl en tone-of-voice van SuperRebel. Wij houden namelijk van reclame die in your face is en raakt. Je bent onderdeel van het creatieve team bij SuperRebel Agency en Digital, dus schrijf je alles. Van complete campagne concepten en presentaties tot social media, print en outdoor. Websiteteksten, persberichten, scripts voor video’s, radiocommercials en contenplannen. En dat alles in perfect Nederlands en Engels.

Wat bieden wij?

 • Een team waarin je al je skills en talenten kunt laten zien, kunt lachen met collega’s en waar je naast humor ook kennis en ervaringen met elkaar deelt.
 • Een goed salaris en doorgroeimogelijkheden.
 • Legendarische borrels en een eigen bar.
 • Een eigen gym in ons nieuwe kantoor Hotel SuperRebel waar we Q2 2023 naartoe verhuizen.

 

Wie zijn wij?

SuperRebel Agency ontwikkelt nieuwe merken en revitaliseert bestaande merken. Dat doen we door ontwikkeling van slimme strategische concepten en creatieve ideeën die net een beetje verder gaan. We houden ons bezig met design en advertising. Online en offline. In de breedste zin van het woord. We denken middelen onafhankelijk. Het doel heiligt de middelen. We vergeten nooit dat we worden ingehuurd om betere verkoopresultaten te realiseren samen met onze opdrachtgevers. We zoeken altijd naar de beste balans tussen creativiteit en effectiviteit. Dat doen we voor grote en kleine merken. Nationaal en internationaal. 

Iets voor jou?

Stuur je CV en motivatie naar divi@superrebel.com. Hopelijk word jij snel onderdeel van ons team en help je ons verder te groeien.

www.superrebel.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.