[Vacatures] SuperRebel zoekt een een Digital Content Creator

[Vacatures] SuperRebel zoekt een een Digital Content Creator

SuperRebel is per direct op zoek naar een:

Digital Content Creator

Barst jij van de creativiteit en maak je verliefd makende social media content? Start dan als DIGITAL CONTENT CREATOR bij SuperRebel Digital. Als content creator ben jij dagelijks bezig met het creëren van content op de social media kanalen van klanten als Burger King, Moeke, Bosch en SuperRebel zelf. Je bent druk met het bedenken en uitvoeren van content voor TikTok, Insta, Facebook en Snap. Daarnaast draag je bij aan de content kalenders en social media strategie van klanten. Of pikt een actueel nieuwsitem op om op in te haken. Het begrip content is voor jou vloeibaar en kan alles zijn. Je filmt, fotografeert, animeert, edit en schrijft. En inspireert de mensen om je heen met nieuwe ideeën, nieuwe mogelijkheden en nieuwe platformen waarop je kansen ziet om te scoren.

Wat maakt jou content als SuperRebel?

 • Je weet wat goed scoort op social en maakt uitdagende content.
 • Je bent pro-actief, neemt initiatief en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
 • Je inspireert en motiveert de mensen om je heen met spraakmakende content.
 • Je kent de verschillende social media als geen ander en hebt liefst al een eigen fanbase.
 • Je ziet content als een ruim begrip en kunt het op verschillende manieren vormgeven. Van een vlot geschreven tekst tot een vloeiend lopende animatie, video of design.
 • Naast de content produceren weet je ook hoe je het moet publiceren.
 • Je hebt ervaring met webcare en weet scherp te reageren op reacties.

 

Wat wordt jouw rol?

Binnen het team van SuperRebel Digital ben jij de King of content. Je wordt verantwoordelijk voor de social media kanalen van onze klanten en van SuperRebel zelf. Je werkt daarbij nauw samen met het creatieve team, de webdevelopers en digital designers. Eigenlijk heb je maar één taak: met spraakmakende content onze social media kanalen sneller laten groeien dan die concurrentie. 

Wat bieden wij?

 • Een team waarin je al je skills en talenten kunt laten zien, kunt lachen met collega’s en waar je naast humor ook kennis en ervaringen met elkaar deelt.
 • Een goed salaris en doorgroeimogelijkheden.
 • Legendarische borrels en een eigen bar.
 • Een eigen gym in ons nieuwe kantoor Hotel SuperRebel waar we Q2 2023 naartoe verhuizen.

 

Wie zijn wij?

SuperRebel Agency ontwikkelt nieuwe merken en revitaliseert bestaande merken. Dat doen we door ontwikkeling van slimme strategische concepten en creatieve ideeën die net een beetje verder gaan. We houden ons bezig met design en advertising. Online en offline. In de breedste zin van het woord. We denken middelen onafhankelijk. Het doel heiligt de middelen. We vergeten nooit dat we worden ingehuurd om betere verkoopresultaten te realiseren samen met onze opdrachtgevers. We zoeken altijd naar de beste balans tussen creativiteit en effectiviteit. Dat doen we voor grote en kleine merken. Nationaal en internationaal. 

Iets voor jou?

Stuur je CV en motivatie naar divi@superrebel.com. Hopelijk word jij snel onderdeel van ons team en help je ons verder te groeien.

www.superrebel.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.