Marketing Report
[Vacatures] Talpa Network zoekt een Senior Accountmanager VakantieVeilingen - Talpa eCommerce

[Vacatures] Talpa Network zoekt een Senior Accountmanager VakantieVeilingen - Talpa eCommerce

Talpa Network is per direct op zoek naar een:

Senior Accountmanager VakantieVeilingen - Talpa eCommerce

Ben jij een commerciële dealmaker? Speel je altijd in dienst van het team? En ben je op zoek naar een uitdagende functie bij een dynamische en informele e-commerce speler? 

Voor VakantieVeilingen zijn wij per direct op zoek naar een Sr. Account Manager. 
Herken jij jezelf hierin, lees dan snel verder!

Wie ben jij?

Jij bent een commerciële dealmaker. Je weet partners proactief te benaderen en een commerciële win-win situatie te creëren voor Talpa eCommerce en de partners. Je werkt aan het opbouwen van een duurzame relatie met zowel bestaande als nieuwe partners zonder daarbij de commerciële korte termijn doelstellingen uit het oog te verliezen. Je gaat voor het benutten van kansen en bent target-gedreven, creatief, overtuigend en een echte netwerker.

Talpa eCommerce

Talpa eCommerce/ Emesa Nederland BV is de internationale E-commercespeler in de vrijetijds-, retail- en reissector en onderdeel van Talpa Network. De samenwerking met Talpa Network biedt ons meer mogelijkheden om met bestaande en toekomstige online merken consumenten te bereiken. Dat gebeurt via innovatieve E-commerce merken zoals VakantieVeilingenActievandeDagSlajeSlag en het internationale merk VavaBid.be we.

Een dag als Account Manager?

“Het is maandagochtend 8:30 uur, je opent snel je laptop met een kopje koffie want je bent benieuwd hoe je accounts de week ervoor hebben gepresteerd. Je verwerkt deze resultaten in het dashboard van de wekelijkse teammeeting. Na de teammeeting formuleer je actiepunten om je overscore te vergroten of een eventuele gap ten opzichte van je target te sluiten. Je opent je mail en hebt akkoord op twee voorstellen. Snel maak je de contracten aan in het CRM systeem en overleg je met de Category Specialist welke verlengingen er nog meer op de planning staan. Je opent vervolgens je leadlijst en kijkt naar de vervolgstappen die bij je prospects moeten worden uitgevoerd. Tussen de middag lunch je met een gezonde salade in de kantine of eet je een broodje op het dakterras. Na de lunch vind de wekelijkse teammeeting plaats. Vervolgens moet je snel door, want je hebt nog een new business afspraak, of een afspraak met een bestaande partner, waar je de contractverlenging gaat bespreken. Je hebt deze afspraak vorige week tot in de puntjes voorbereid met de Category Specialist middels een op maat gemaakte presentatie".

Wat ga je doen?

Je werkt binnen het Travel & Horeca team, waaronder de categorieën Vakanties, Hotels en Restaurants vallen. Voor iedere categorie werkt een Accountmanager en Category Specialist.

Het Travel & Horeca team is verantwoordelijk voor het assortiment en het optimaliseren van de marge binnen de bovengenoemde categorieën voor zowel VakantieVeilingen als ActievandeDag.

Daarnaast kijk je naar mogelijkheden voor partners om full-funnel deals te sluiten binnen Talpa Network

Wat verwachten wij van jou:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;

 • 3-5 jaar relevante werkervaring in een zelfstandige commerciële functie; 

 • Je wordt sterk gedreven door het behalen van commerciële resultaten;

 • Je toont initiatief en komt met creatieve oplossingen

 • Je toont initiatief en bent overtuigend;

 • Je hebt een aantoonbaar track record in Consultative selling;

 • Je voelt je thuis in een snel veranderende omgeving;

 • Je bent gewend om zelfstandig te werken maar bent ook zeker een teamplayer;
  + Ervaring met online media / e-commerce is een pré;
  + Coachende vaardigheden zijn een pré.

Wat mag je van Talpa eCommerce verwachten:

 • Werken op een plek vol inspiratie en energie;
 • Werken in een te gek team binnen een jong en toonaangevend bedrijf;
 • Goede arbeidsvoorwaarden;
 • Een veelzijdige, afwisselende plek met jonge en enthousiaste collega's in een leuke veranderingsgerichte organisatie;
 • We hebben oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Gratis sporten met je collega's 

We hebben een 'transparant' sollicitatieproces met twee gespreksrondes. Voor vragen kun je contact opnemen met Naomi Verkouteren, HR Business Partner/Corporate Recruiter Talpa eCommerce via recruitment@emesa.nlSolliciteer hier

talpanetwork.com

 

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief