[Vacatures] ZIGT zoekt een Creatief Content Editor - Hoofddorp

[Vacatures] ZIGT zoekt een Creatief Content Editor - Hoofddorp

ZIGT is per direct op zoek naar een:

Creatief Content Editor - Hoofddorp

Bij ZIGT maken we iedere dag premium content in allerlei vormen. Wij zoeken een av-editor die ook graag zelf achter de camera staat. Je bent dus een soort multimediale alleskunner die een belangrijke, zo niet de belangrijkste, spil is in de contentketen. Je denkt mee over concept en inhoud en schakelt met de collega’s die betrokken zijn bij de opname, die jij ook voor je rekening neemt. Daarna ga je los op de post-productie of de editing. Zo geef je vorm aan onze audio en video uitingen en heb je een zeer gevarieerde job. De ene dag neem je een paar podcasts op met externe gasten, en een andere dag maak je een video over een actueel onderwerp in de mediawereld.

Wat ga je doen?

Je gaat deel uitmaken van het marketing en business development team. Binnen marketing maken we alle interne en externe uitingen voor ZIGT. Van de schermen in het pand, tot de nieuwsbrieven, persberichten, video’s en podcasts. Dat doen we hoofdzakelijk voor Hoofddorp, maar we schakelen net makkelijk met en voor onze collega’s in andere vestigingen.

Je werkplek is een state of the art studio in Hoofddorp. Je werkt met de modernste spullen en aan een echt radiomeubel. Op ons YouTube-kanaal vind je alle podcasts en video’s die we maken. Daarnaast zul je af en toe ook gevraagd om mee te denken over interne communicatie.

ZIGT biedt

 • Freedom to grow. De vrijheid om je volledig te ontplooien in je vak.
 • Goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.
 • Een fijne werksfeer en collega’s die voor elkaar klaar staan.
 • Een werkomgeving waarin ondernemerschap wordt gewaardeerd.
 • Een prima salaris dat past bij jouw kennis en ervaring.
 • Elke dag een vers bereide 3 gangen lunch.
 • Een krachtig Macbook voor al je editingwerk.
 • Bonusregeling, pensioenregeling, telefoon- en internetvergoeding, en thuiswerkvergoeding.
 • Combinatie van thuis werken en op kantoor. Al ben je op sommige moment nodig in de studio en stel je je daarbij flexibel op.

 

ZIGT Vraagt

 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als (AV) editor.
 • Je hebt kennis van Adobe CC pakket; Premiere Pro, After effects, Illustrator, Photoshop en Audition.
 • Je bent een teamplayer, collega’s schakelen graag met jou.
 • Ownership is een kwaliteit die jou kenmerkt. Je voelt je namelijk verantwoordelijk. Daarbij werk je gestructureerd en systematisch.
 • Je bent proactief, flexibel en hebt een ‘can do’ mentaliteit.
 • Je hebt een oog voor design.

 

Meer ZIGT

Hoog tijd voor een beetje borstklopperij. ZIGT is het meest toonaangevende onafhankelijke media- en performance marketingbureau van de Benelux, met vestigingen in Hoofddorp, Utrecht, Arnhem, Tilburg en Brussel. Mensen en klanten staan bij ons altijd centraal. Wij laten onze mensen excelleren, die op hun beurt onze klanten weer helpen excelleren. Samen met onze klanten zij wij de afgelopen jaren geregeld in de prijzen gevallen voor ons werk. De ultieme erkenning kregen we in 2019: de titel ‘Mediabureau van het Jaar’ (AMMA Awards), en dat voelt nog steeds zo.

Onze onafhankelijkheid is een groot goed en vertaalt zich in volledige vrijheid in de keuzes die we maken en 100% transparantie naar onze klanten. De vrijheid om onze eigen weg te kunnen kiezen helpt ons om vrij en onafhankelijk te denken en doen. Zo halen we beste uit onszelf, elkaar en onze klanten. We gaan daarin verder dan alleen media en kijken graag naar het bredere businessvraagstuk. Momenteel realiseren we jaarlijks zo’n veertig succesverhalen. Onze ambitie is om dit binnen tien jaar dagelijks te doen. En daar kunnen we jouw hulp als online mediaplanner goed bij gebruiken.

Wordt er nog gelachen?

Natuurlijk! Als je je werk serieus neemt, moet er ruimte zijn voor ontspanning. Je hebt fantastische collega’s, een relaxte sfeer, verrassende uitjes, en onze tafeltennistafel staat er niet voor niets. Samen aan een gezonde en gezellige lunch met je collega’s is een aanrader.  En op vrijdag sluiten we gezellig de week af met een een borrel!

Interesse om meer te weten of te solliciteren? Stuur je motivatie en je cv naar: sollicitatie@zigt.nl of solliciteer hier.

www.zigt.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.