[Vacatures] ZIGT zoekt een Marketing- en contentmanager

[Vacatures] ZIGT zoekt een Marketing- en contentmanager

ZIGT is per direct op zoek naar een:

Marketing- en contentmanager

ZIGT wil haar klanten, en iedereen die geïnteresseerd is in het mediavakgebied, verrassen met boeiende en inhoudelijk sterke content. In de functie van marketing- en contentmanager binnen ons bureau denk jij mee over het marketing- en contentbeleid en voer je dit beleid uit.

Wat ga je doen?

In de rol van marketing- en contentmanager ben je verantwoordelijk voor alle paid, owned en earned marketingactiviteiten van ZIGT. Je scherpt de marketingdoelstellingen aan en rapporteert over resultaten; je maakt het content jaarplan en voert het uit. Je ontwikkelt marketingcommunicatie middelen. Je werkt nauw samen je vaste marketingcollega, de video-contentmarketeer. Je bent goed in het omzetten van gesproken woord naar sterke tekst. Je schakelt intern met diverse expertise-teams en zet hun verhalen om in een interessant blog of het script voor een video of podcast. Je signaleert ontwikkelingen in de markt, ziet kansen en je vertaalt die naar toffe en inhoudelijk relevante content. Je meet en optimaliseert, zodat de resultaten inzichtelijk blijven en op tijd kunnen worden bijgestuurd. Je schrijft de teksten voor onze website, een case die indruk maakt of een eigen creatieve inval. Voor collega’s kijk je pitchdocumenten en voorstellen kijk jij nog even na op leesbaarheid en stijl. En dan … dan is de dag om. 

En oh ja: jij hebt een aanstekelijk enthousiasme, maar bent ook een ster in grenzen stellen. Prioriteiten stellen kan je als geen ander!

ZIGT biedt

 • Freedom to grow. De vrijheid om je volledig te ontplooien in je vak.
 • Goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden waarvoor een persoonlijk Grow budget beschikbaar is.
 • Een fijne werksfeer en collega’s die voor elkaar klaar staan.
 • Een werkomgeving waarin ondernemerschap wordt gewaardeerd.
 • Een prima salaris dat past bij jouw kennis en ervaring.
 • Elke dag een vers bereide 3 gangen lunch.
 • Bonusregeling, pensioenregeling, telefoon- en internetvergoeding, en thuiswerkvergoeding.
 • Combinatie van thuis werken en op kantoor. Al ben je op sommige momenten nodig in de studio of kantoor en stel je je daarbij flexibel op.

 

ZIGT vraagt

 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol.
 • Kennis van en affiniteit met (online & offline) media en communicatie.
 • Je bent communicatief vaardig in woord en kan aantonen dat je een goede schrijver bent.
 • Je hebt een flexibele, nieuwsgierige en zeer proactieve werkhouding.
 • Je bent ook een enthousiaste verbinder én bewaakt je eigen grenzen en prioriteiten.
 • Je denkt in kansen en stopt niet voordat het geregeld is.

 

Meer ZIGT

Hoog tijd voor een beetje borstklopperij. ZIGT is het meest toonaangevende onafhankelijke media- en performance marketingbureau van de Benelux, met vestigingen in Hoofddorp, Utrecht, Arnhem, Tilburg en Brussel. Mensen en klanten staan bij ons altijd centraal. Wij laten onze mensen excelleren, die op hun beurt onze klanten weer helpen excelleren. Samen met onze klanten zij wij de afgelopen jaren geregeld in de prijzen gevallen voor ons werk. De ultieme erkenning kregen we in 2019: de titel ‘Mediabureau van het Jaar’ (AMMA Awards), en dat voelt nog steeds zo. Dit jaar maar liefst 6 nominaties in totaal voor AMMA en San!

Onze onafhankelijkheid is een groot goed en vertaalt zich in volledige vrijheid in de keuzes die we maken en 100% transparantie naar onze klanten. De vrijheid om onze eigen weg te kunnen kiezen helpt ons om vrij en onafhankelijk te denken en doen. Zo halen we beste uit onszelf, elkaar en onze klanten. We gaan daarin verder dan alleen media en kijken graag naar het bredere businessvraagstuk. Momenteel realiseren we jaarlijks zo’n veertig succesverhalen. Onze ambitie is om dit binnen tien jaar dagelijks te doen. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken.

Wordt er ook nog gelachen?

Natuurlijk! Als je je werk serieus neemt, moet er ruimte zijn voor ontspanning. Je hebt fantastische collega’s, een relaxte sfeer, verrassende uitjes, en onze tafeltennistafel staat er niet voor niets. Samen aan een gezonde en gezellige lunch met je collega’s is een aanrader. Op vrijdag sluiten we de week af met een hapje en een drankje.

Interesse om meer te weten of te solliciteren? Stuur je motivatie en je cv naar: sollicitatie@zigt.nl of solliciteer hier.

www.zigt.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.