[Vacatures] Zandbeek zoekt een Junior projectmanager

[Vacatures] Zandbeek zoekt een Junior projectmanager

Zandbeek is per direct op zoek naar een:

Junior projectmanager

Jij bent ambitieus, houdt altijd het overzicht en raakt niet snel onder de indruk. Je bent een kei in het managen van on- en offline projecten en houdt de touwtjes daarbij strak in handen. En je bent niet bang voor een flink staaltje vakjargon. Nieuwe woorden als ‘instandhoudingsopgave’ brengen je niet van de wijs, maar maken je eerder nieuwsgierig. Wat nog ontbreekt, is een fijne plek om al deze skills verder te ontwikkelen en de brug te slaan tussen de klant en onze makers. Of de tunnel. Of de snelweg. 

Over jou

 • 32 à 40 uur per week beschikbaar
 • Minimaal hbo-niveau
 • Affiniteit met projectmatige werkzaamheden 

 

Wat ga je doen?   

Jij bent verantwoordelijk voor het coördineren van verschillende on- en offline projecten. Je zorgt dat deze vlekkeloos worden uitgevoerd. Dat betekent: werken volgens planning, binnen budget en volgens de eisen van de klant. Maar je overlegt ook met onze adviseurs als je die eisen niet haalbaar vindt. Proactief ideeën aanbrengen waarderen we altijd. Verder ben je niet bang voor onze getalenteerde – soms eigenwijze – copywriters, videomakers en ontwerpers. Daar hebben we er namelijk heel veel van. Waar nodig ben jij de schakel die klant en specialist bij elkaar brengt. Om samen projecten tot een succes te maken. En ondertussen zorg je ook nog eens voor een waterdichte administratie. 

We verwachten dat je zelfstandig, flexibel en stressbestendig bent. Want dat heb je wel nodig bij je werk. Maar we laten je uiteraard niet aan je lot over. Als junior projectmanager word je altijd bijgestaan door onze ervaren en bevlogen teamleiders. Of door een van de andere projectmanagers en communicatieadviseurs. Kortom: je staat er nooit alleen voor. 

Voordat je in de mail klimt, nog even een paar checks: 

Omdat je een junior bent, verwachten we natuurlijk dat je veel en graag wilt leren. Maar er zijn wel enkele karaktereigenschappen die goed van pas komen bij je werk. Een proactieve houding bijvoorbeeld. Praat je graag? Dat helpt ook. Over je werk, maar soms ook gewoon over koetjes en kalfjes. Zo bouw je namelijk een goede relatie met onze klanten. En met je collega’s, die graag willen weten of de projecten goed lopen en of we binnen budget blijven. 

Over ons

Ons verhaal begint in 1995. We komen uit de startblokken als corporate communicatiebureau, worden volwassen als contentmarketingbureau en groeien uit tot wat we vandaag zijn: een fanatiek familiebedrijf met award-winning creativiteit als kloppend hart. En fanatisme, vrijheid en veranderingsgezindheid als absolute kernwaarden. 

Wij vinden, vertellen én verbinden de verhalen die een merk zo onmiskenbaar een merk maken. We laten het uitspringen boven het spervuur van duizenden boodschappen die dagelijks op ons wordt afgevuurd. Want het is onze missie om te zorgen dat onze verhalen niet hetzelfde lot wachten als de overgrote meerderheid van alle commerciële content: onzichtbaarheid.

Wat wij jou bieden

 • Werk op een hoog (creatief en strategisch) niveau  
 • Collega’s op een nog hoger niveau  
 • Drie keer per week lunchen op kosten van de baas. Met broodjes, soep en een yoghurt- en saladebar. Work hard, plate hard  
 • Een zitfiets voor de fitte collega’s, een volle chipskast voor de bourgondische collega’s
 • Vaste vrijmibo’s, spontane domibo’s, sporadische womibo’s, twijfelachtige dimibo’s en af te raden mamibo’s 
 • Een salaris dat recht doet aan je ervaring en kwaliteiten, met ruimte voor en ondersteuning bij verdere individuele ontwikkeling

En natuurlijk nog wat fijne extra’s: 

 • Een pensioenregeling   
 • 25 vakantiedagen 
 • Een fietsplan 
 • Opleidingsbudget van €2.000,00 per jaar    

 

Hoe nu verder?

We zijn eerlijk: de lat ligt best hoog. Maar als jij hem aantikt, krijg je hier de kans om nog veel beter te worden. Ben je er nog? Mooi! Solliciteer dan nu via de button hieronder en geef je carrière een Z. Bij vragen kun je contact opnemen via personeelszaken@zandbeek.com of 06 – 12 92 17 10  of solliciteer hier.

www.zandbeek.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.