[Vacatures] Zandbeek zoekt een Lead designer

[Vacatures] Zandbeek zoekt een Lead designer

Zandbeek is per direct op zoek naar een:

Lead designer

Design is niet jouw ding, het is je leven. En dat is het al een tijdje. Op hoog niveau vind en vertel je doordachte, onderbouwde en bovenal creatieve designverhalen die merken verder brengen. Je bent een vakidioot pur sang die dit elke dag uitdraagt. Met aanstekelijk enthousiasme laat je klant en collega anders nadenken over merk én werk. Maar zelf wil je ook leren. Dus wissel je ideeën uit met collega's en blijf je altijd nieuwsgierig. Aan ego heb je een broertje dood: een goed idee is een goed idee. Van wie het ook komt. 

Over jou

Als lead designer ben je verantwoordelijk voor ons designteam. Dat zal geen verrassing zijn. Momenteel bestaat ons team uit 7 designers en art directors. Een divers en mooi verdeeld team van hoog niveau: van talentvolle mediors tot doorgewinterde seniors, vaak aangevuld door een stagiair. Maar je blijft zeker niet alleen in de designbubbel. Nauw samenwerken met andere leads (strategie & copy, video, account) en creative director is aan de orde van de dag. Met een inspirerende visie bouw je mee aan het kloppend hart van ons bureau. De creatieve kwaliteit vasthouden is niet genoeg. We willen beter zijn. Verder komen. Mooiere dingen maken. Met jou!

Voordat je solliciteert, nog even een paar checks:

Je bent in staat leiding te geven aan een klein, maar fanatiek team en hen te begeleiden bij hun persoonlijke groei. In je eigen werk ben je goed bekend met alle relevante Adobe-programma's. En kwalitatief in staat om voor ambitieuze merken  360 graden branding- en communicatievraagstukken op te lossen. De redenering achter het werk kun je ook nog eens haarfijn uitleggen, aan klanten en aan je team. Verder ben je zo nieuwsgierig als een oma die naar haar kleinkinderen vraagt. Het liefst ben je ook een tikkie bezeten van de drang naar de hoogste kwaliteit.

Jouw kennis en ervaring:

 • Minimaal 8 jaar ervaring aan bureauzijde  
 • Ruime ervaring met 360 graden branding- en communicatievraagstukken. 
 • Ervaring met het inhoudelijk ontwikkelen en begeleiden van een creatief team in een leidinggevende rol
 • Sterke communicatieve vaardigheden  
 • In de wolken van de Creative Cloud en je kunt InDesign, Photoshop en Illustrator wel dromen 
 • Relevante opleiding(en), zoals een kunstacademie of vergelijkbare studie 

 

Over ons

Ons verhaal begint in 1995. We komen uit de startblokken als corporate communicatiebureau, worden volwassen als prijswinnend contentmarketingbureau en groeien uit tot wat we vandaag zijn: een fanatiek familiebedrijf waarin full funnel creativiteit het kloppend hart vormt. 

Wij vinden, vertellen én verspreiden de verhalen die een merk zo onmiskenbaar een merk maken. We zien het als onze missie ervoor te zorgen dat onze verhalen niet hetzelfde lot wacht als de overgrote meerderheid van alle commerciële content: onzichtbaarheid. 

Wat wij jou bieden

Werk op een hoog (creatief en strategisch) niveau:

 • Collega’s op een nog hoger niveau 
 • Een salaris dat recht doet aan je ervaring en kwaliteiten, met ruimte voor en ondersteuning bij verdere individuele ontwikkeling  
 • Drie keer per week lunchen op kosten van de baas. Met broodjes, soep en een yoghurt- en saladebar. Work hard, plate hard
 • Een zitfiets voor de fitte collega’s, een volle chipskast voor de bourgondische collega’s, een eigen playlist voor de muzieksnobs 
 • Vaste vrijmibo’s, spontane domibo’s, sporadische womibo’s, twijfelachtige dimibo’s en af te raden mamibo’s   

 

En natuurlijk nog wat fijne extra’s

 • Een pensioenregeling  
 • 25 vakantiedagen  
 • Een fietsplan   
 • Opleidingsbudget van €2.000 per jaar  

 

Hoe nu verder?

Ben jij de lead designer die onze familie van creatieve verhalenvertellers en strategische wonderkinderen versterkt? Solliciteer dan nu via de button hieronder en geef je carrière een Z. Bij vragen kan je contact opnemen via personeelszaken@zandbeek.com of 06 - 12 92 17 10 of solliciteer hier.

www.zandbeek.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.