Valentijnsdagcampagne: Date Jezelf

Valentijnsdagcampagne: Date Jezelf

Datingapp Inner Circle en mobiliteitsplatform Bolt vinden zelfliefde belangrijk en om dit te stimuleren slaan ze de handen ineen met de Valentijns-campagne: Date jezelf.

Het mobiliteitsplatform en de datingapp stimuleren singles om tijdens Valentijnsdag op date te gaan met zichzelf. Zo krijgen gebruikers van zowel de Bolt- als Inner Circle-app in de week van Valentijnsdag 14 procent korting op hun rit met een Bolt-taxi, als zij met zichzelf op date gaan. Deelnemers maken kans op een zelfliefde-pakket ter waarde van 300. Ten slotte ontvangen Inner Circle-gebruikers 50 procent korting op hun eerste rit bij Bolt in februari.

Crystal Cansdale, hofd Communicatie van Inner Circle: “Eén dag in het jaar moet er niet voor zorgen dat singles zich eenzaam voelen of druk ervaren om een relatie aan te gaan. Het kan namelijk ook een dag zijn om liefde in al haar vormen te vieren. Geef jezelf wat extra liefde en aandacht, zodat je je datingreis op een nog optimistischere manier kan voortzetten.”

Lars Speekenbrink, Country Manager bij Bolt Nederland: “De samenwerking tussen Bolt en Inner Circle is een goede match omdat Inner Circle hun gebruikers stimuleert op echte dates te gaan. Dit sluit aan bij Bolt, omdat onze taxidiensten een betaalbare, comfortabele, handige en veilige manier bieden om erop uit te gaan met jezelf.”

www.theinnercircle.co

www.bolt.eu

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.