Marketing Report
Validators komt met het label Creative Testing Platform nieuws

Validators komt met het label Creative Testing Platform

Tijdens het Marketing Information Event introduceerde Validators het label Creative Testing Platform. Het platform bestaat uit vijf tools die aan iedereen beschikbaar worden gesteld.

In 2018 is er een start gemaakt met deze innovatie, ruim 20.000 ontwikkeluren later is het klaar voor gebruik. Het Creative Testing Platform stelt gebruikers in staat om met de vijf verschillende tools alle mogelijke varianten in communicatie te testen. Experts helpen de gebruikers bij de juiste keuzes in het opzetten van de test. Tegen een vast bedrag per maand kunnen gebruikers eindeloos testen.

Alle tools zijn wetenschappelijk gevalideerd en worden ook door Validators zelf in projecten gebruikt. In de komende maanden zal het platform meerdere innovaties ondergaan en komen nog meer methodes ter beschikking, zo ook het op het MIE gepresenteerde Voice Analytics.

Martin Leeflang, CEO van Validators: “Sinds 2018 zijn Erik Prins en ik druk bezig om alle tools die we in huis ontwikkeld hebben ook voor derden toegankelijk te maken. Inmiddels maken verschillende internationale bureaus, merken en onderwijsinstellingen gebruik van het platform.”

Foto: Paulus van Dorsten

www.validators.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.