Marketing Report
VanHaren investeert in fysieke winkels nieuws

VanHaren investeert in fysieke winkels

VanHaren blijft investeren in fysieke winkels. Zo zijn eind maart en begin april filiaal Deventer en Spijkenisse opnieuw geopend. Op vrijdag 7 april opent het vernieuwde en verruimde filiaal Hoofddorp en volgen dit jaar nog een twintigtal facelifts van vanHaren filialen.

Met het vernieuwde winkelconcept zet vanHaren de volgende stap naar de toekomst. De winkelinrichting kenmerkt zich door een hoogwaardige winkeluitstraling en gedetailleerde productpresentatie. Winkelen moet voor bezoekers zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk zijn en er is veel aandacht voor de routing, beleving en gemak voor bezoekers. Ook combineert vanHaren als omnichannel aanbieder het klassieke winkelen met een online shop en klantgerichte digitale diensten als ship to home

Openingen winkels en verbouwing naar vernieuwd concept

Han Sterk, Managing Director bij vanHaren: "Verantwoordelijk, commercieel ondernemen vereist dat we onze locaties regelmatig onder de loep nemen en indien nodig optimaliseren. Verbouwingen en relocaties zijn hiervan ook een onderdeel. Wij geloven sterk in de legitimiteit van de fysieke winkels en hebben daarom gekozen om dit jaar te investeren in een groot gedeelte van ons winkelbestand. In Nederland voorzien we in 2023 meerdere filialen van een facelift en worden verschillende winkels omgebouwd naar ons vernieuwde winkelconcept." 

Robert Vos, Finance Director bij vanHaren: "Wij zijn ongelooflijk trots dat vanHaren in het huidige retailklimaat kan blijven investeren in het winkelbestand. Met 145 winkels in Nederland en een groei naar 58 winkels in België is de positie van vanHaren de grootste in de schoenendetailhandel. In 2022 heeft vanHaren Schoenen ondanks een uitdagend economisch klimaat met materiaaltekorten, knelpunten in de bevoorrading en aanzienlijke prijsstijgingen een goed jaar afgesloten. Met een on-trend eigen collectie, de verkoop van A-merken en een hoog service level is vanHaren echt onderscheidend. Alles wat we doen, komt voort uit de wensen van onze klanten. Daardoor zijn we continue in beweging en bieden we de shopbeleving waar de huidige consument om vraagt."

www.vanharen.nl

www.and-agency.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.